Camapania umanitară ,,Fă o faptă bună de Nașterea lui Hristos, să îți fie de folos!”

de | nov. 28, 2022

În postul Crăciunului, Serviciul de Asistență Comunitară a Protopopiatului Ortodox Român Gherla, prin campania umanitară ,,Fă o faptă bună de Nașterea lui Hristos ,,să îți fie de folos!”, aduce în casele și inimile copiilor ce provin din familii defavorizate, cu risc de excluziune socială, eșec/abandon școlar, cu posibilități materiale reduse, monoparentale sau minori crescuți de bunici/familia extinsă a acestora, o rază de lumină.

„Această campanie este organizată anual, cu scopul de a încuraja comunitatea să ne fie alături, făcând apel la solidaritate și implicare socială. Oricine poate afla cum este să dăruiască bucurie, să fie aproape de cei care au nevoie de sprijin și speranță. Fiecare familie/copil din cadrul acestui proiect va primii un cadou special, constând în produse alimentare neperisabile, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, jucării și produse igienico-sanitare. Persoanele care doresc să fie alături de noi în această acțiune umanitară ne găsesc de luni până vineri, între orele 8-16, la Servicul de Asistență Comunitară Protopopiatul Ortodox Român Gherla, str. 1 Decembrie 1918, nr. 31, loc. Gherla, Jud. Cluj”, anunță organizatorii.

Donații se pot face și în contul Serviciului De Asistență Comunitară Protopopiatul Ortodox Român Gherla; Cod IBANRO54BTRL05201205H00683XX.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Cupa Dan Căpitan la schi alpin: Start înscrieri

Cupa Dan Căpitan la schi alpin: Start înscrieri

Tinerii sportivi cu vârsta sub 12 ani sunt invitați să se înscrie la Cupa Dan Căpitan, competiție din cadrul Mini Cupei României la Schi Alpin, care va avea loc în perioada 2-3 martie, la Buscat. Sportivii vor concura în două probe de slalom uriaș, pe pârtia roșie...