Campania „Dăruind vei Dobândi” | ASCOR CLUJ

de | dec. 8, 2022 | Societate

Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români, filiala Cluj-Napoca, desfășoară și anul acesta, în perioada 20 Noiembrie – 11 decembrie, campania „Dăruind vei Dobândi”.

Aceasta este o invitație de a lua parte la bucuria autentică a unor copii aflați în nevoie, dar și a mai multor persoane internate în spitalele din Cluj-Napoca. Concret, aveți posibilitatea de a trimite în dar unuia dintre copiii din lista noastră, o cutie de dimensiunea celor de pantofi, în care să includeți: un obiect de uz personal, un obiect educativ, dulciuri (bucuria copiilor), o jucărie sau un obiect practic (ex: căciuliță, mănuși, șosete, ghetuțe, etc)

Recomandăm ca obiectele perisabile, sticlele cu lichide și alte lucruri care pot fi afectate de frig/îngheț să nu fie adăugate în cutie.

Tabelul cu copii îl găsiți aici.

Este important ca pe capacul cutiei să menționați numele dvs., vârsta și sexul copilului, precum și mențiunea nevoilor speciale ale copilului, în cazul în care acestea există.

Pachetele se vor lăsa la Bisericuța Studenților din Hașdeu (str. BP Hașdeu, nr 45), în scoruș (la etaj, în anticamera corului – se va urca pe scările din stânga, imediat după intrarea în Biserică ) SAU ne puteți contacta la unul dintre cele 3 numere de telefon pe care le găsiți pe pagina de facebook a Asociației.

Programul în care se pot aduce cadourile: zilnic, între orele 07.00 – 23.00

Mențiuni importante:

Așteptăm cadourile dvs. pe tot parcursul campaniei, astfel încât să le putem livra treptat către copii. Dacă le vom primi încă de la început, ne veți ajuta să evităm suprasolicitarea de la finalul campaniei.

Vă rugăm să nu lăsați bani în cadouri.

În cazul în care doriți să luați parte la acest proiect și nu dispuneți de timpul necesar pregătirii unui pachet sau nu sunteți din Cluj-Napoca, vă punem la dispoziție contul nostru unde puteți face donații pentru darurile pe care le vom oferi beneficiarilor campaniei noastre.

ASOCIAȚIA STUDENȚILOR CREȘTINI ORTODOCȘI ROMÂNI DIN CLUJ-NAPOCA – IBAN – RO13BTRLRONCRT0297146604

Banii strânși în cont vor ajuta nu doar copiii din campanie, ci și persoanele bolnave, internate în perioada Crăciunului în spitalele din Cluj-Napoca, cărora le pregătim pachete speciale.

Nu în ultimul rând, așteptăm cadourile dvs. și prin Fan Courier, cu destinația la sediul de pe str. Ciobanului nr. 9, cod poștal 400535. Destinatar: Maria Pop, telefon: 0748 453 750.

La final, dorim să ne arătăm recunoștința pentru fiecare dintre dvs., pentru că am reușit ca în primii doi ani ai campaniei să bucurăm prin cadourile de la dvs. 1.491 de copii.

Videoclipul cu distribuirea cadourilor de anul trecut (2021):

Ultimele articole

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca

Opera Nationala Romana Cluj-Napoca

Pregătim din timp câteva mărțișoare muzicale pentru fiecare! Vom deschide sezonul primăverii cu Premiera baletului ROMEO ȘI JULIETA, urmată de celebrele spectacole de operă și mult îndrăgitele musicaluri SUNETUL MUZICII și MY FAIR LADY. Vizitați site-ul Operei și...

Zilele Teatrului de Păpuși Puck – 73 ani

Zilele Teatrului de Păpuși Puck – 73 ani

Duminică, 5 februarie 2023, se împlinesc 73 de ani de la înființarea Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca. Clujenii de toate vârstele sunt invitați să ia parte la evenimentul aniversar care va avea loc cu acest prilej la finalul acestei săptămâni. Sărbătoarea...

Mai multe din Societate