CONCERT DE PRICESNE la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca

de | apr. 15, 2024

Într-o atmosferă încărcată de spiritualitate și armonie, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca, instituție subordonată Consiliului Județean Cluj, vă invită cu căldură să participați la un concert special de pricesne, susținut de talentații cursanți ai claselor de canto muzică populară.

Evenimentul va avea loc în sala de spectacol a instituției noastre, în data de 24 aprilie 2024, începând cu ora 17:00. Sub îndrumarea experților noștri – Mihaela Szenași Grec, Ioan Dordoi și Bogdan Găbudean – cursanții școlii au pregătit un repertoriu de pricesne ce va încânta și va aduce bucurie sufletelor voastre în această perioadă specială a Sfintelor Sărbători Pascale.

Aceast eveniment cultural reprezintă nu doar o ocazie de a vă bucura de frumusețea și profunzimea pricesnelor, ci și un prilej de a vă încărca spiritual în timpul Postului Mare.

Vă așteptăm cu drag! Intrarea este liberă!

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
„Vorbirea de aproape” cu Pr. Octavian Blaga la Memoriaul Gherla

„Vorbirea de aproape” cu Pr. Octavian Blaga la Memoriaul Gherla

„Nu am om”, spune, lipsit de ajutorul semenilor, slăbănogul de la scăldătoarea Vitezdei. Împovărat nu doar de neputința trupească, ci și de apăsarea singurătății printre oameni, de orbirea și neștiința că „unul altuia suntem mădulare”, e alinat cu mângâierea minunată...

„Punguța cu doi bani” la Filarmonica de Stat „Transilvania”

„Punguța cu doi bani” la Filarmonica de Stat „Transilvania”

Sărbătoarea copilăriei începe la Filarmonica clujeană marți, 28 mai 2024 (Colegiul Academic) o dată cu spectacolul Punguța cu doi bani în interpretarea Orchestrei Filarmonicii de Stat „Transilvania” sub bagheta dirijoarei-moderatoarei Dalma Toadere. Bilete disponibile...