Concertul pentru copii: Un compozitor la carnaval

de | mai 22, 2023

FILARMONICA DE STAT „TRANSILVANIA” CLUJ-NAPOCA vă invită la concertul pentru copii: Un compozitor la carnaval

Evenimentul va avea loc Marți, 30 mai 2023, la Colegiul Academic în sala Auditorium Maximum de pe str. M. Kogălniceanu nr. 5 și este dedicat elevilor de gimnaziu din cls. V-VIII (ora 9:30) respectiv tinerilor din cls. IX-XII (ora 11:00). Durata concertelor: circa 50 minute.

Invitat special, alături de orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania” Cluj-Napoca, va fi actorul Bogdan Bob Rădulescu.

Dirijor și moderator: Dalma Toadere, Raluca Rad pian, Boglárka Oláh pian.

În rolul compozitorului Camille Saint-Saëns, Bogdan Bob Rădulescu invită copiii și adolescenții la un tur al atelierului creativ în care s-a născut celebrul său Carnaval. Scurtele portrete muzicale ale animalelor sunt pline de poante umoristice de tot felul, în spatele cărora se ascunde și o doză de satiră. Oare care dintre animale este cel mai elegant dansator de vals? Fosilele, invitate și ele la carnaval, sunt oare schelete de dinozauri, sau poate altceva? Ieșit din pielea compozitorului, Bob comediantul vremurilor de astăzi, dovedește cu bravură că umorul de acum mai bine de un secol este mai viu decât oricând.

Prețul unui bilet: 15 lei și se pot procura online de pe platforma eventix.ro sau la Agenție (Piața Lucian Blaga nr. 1-3).

Bilete 30 mai 2023 pentru clasele V-VIII – https://bit.ly/3o8WYyq

Bilete 30 mai 2023 pentru clasele IX-XII – https://bit.ly/3pDJuv6

Vă rugăm să confirmați participarea: office@filacluj.ro sau la numerele de telefon 0264/431.558 sau 0756/048.318.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
Dublă lansare de carte la Memorialul de la Gherla

Dublă lansare de carte la Memorialul de la Gherla

Memorialul Gherla vă invită duminică, 21 aprilie 2024, de la ora 12.30 la o dublă lansare de carte: „Cântecul pietrei” și „Pe drumul închisorii”. Amândouă volumele sunt dedicate memoriei părintelui Nicolae Bordașiu. Primul volum este de poezie, „Cântecul Pietrei”,...

COMEMORAREA GENOCIDULUI ARMEAN LA CLUJ

COMEMORAREA GENOCIDULUI ARMEAN LA CLUJ

Uniunea Armenilor din România, sucursala Cluj, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la evenimentul destinat comemorării Genocidului armean, care va avea loc...