#RePatriot este o comunitate constituită ca o platformă de inspirație, consiliere și informație care își propune să faciliteze accesul românilor din străinătate  la oportunitățile de business din țară. Se construiesc instrumente de sprijin, se oferă consiliere, mentorat, educație de afaceri, forţe instituţionale importante coalizează alături de antreprenori, personalităţi şi societatea civilă. Mesajul RePatriot este acesta : România oferă oportunități de afaceri pe care împreună le putem valorifica! Investiți aici! Recomandați România ca destinație de investiții!

Toate editiile Summit-ului RePatriot au fost un succes! Au fost sute de participanți, iar discuțiile antreprenorilor din Diaspora cu cei din România s-au concretizat în idei de business, în sectoare precum IT, eficiență energetică, turism, agricultură, construcții și tehnologie. Pentru prima dată după mai bine de două decenii şi jumătate, oamenii de afaceri din Diaspora au fost chemaţi acasă pentru a fi invitaţi să investească bani în ţara lor de origine sau măcar să transfere o parte din experiența câştigată pe toate continentele.

Susținut și promovat de Fundatia Romanian Business Leaders, proiectul reunește o echipă mare, dedicată, de antreprenori și lideri de business importanți din mediul privat din România.

La intâlnirea RePatriot din 1 martie, anul acesta, care s-a desfășurat în Cipru, colega noastră Diana Găucă a realizat interviuri cu doi dintre inițiatorii proiectului, Marius Bostan și Felix Pătrășcanu, care au oferit informații extrem de valoroase legate de acest proiect.

Marius Bostan este un investitor în serie și pe piața de capital, are o mare experiență managerială, ca membru în diverse consilii de administrare ale unor companii, fonduri sau organizaţii non-profit și este iniţiatorul proiectului RePatriot.
Felix Pătrășcanu a absolvit Facultatea de Drept în 1994. În același an începea colaborarea cu o firmă de curierat, urmând ca după 3 ani să pună bazele actualei propriei companii care este liderul  pietei  de curierat rapid din Romania. Felix este membru fondator al Asociației Operatorilor de Curierat din România (AOCR), membru în board-ul de conducere al Romanian Business Leaders și lider al proiectului RePatriot.


Vreți să aflați ce oportunități sunt pentru românii din Diaspora care vor să se repatrieze și să pornească o afacere din România?
Sunteți așteptați  la întâlnirea RePatriot Cluj din 12 martie, între orele 18-20, unde aveți ocazia să-i întâlniți pe invitații speciali, prezenți la eveniment.  Veți afla:
✅ Ce oportunități de finanțare sunt disponibile.
✅ Povești de succes ale românilor din diaspora care se întorc în țară pentru a porni afaceri.
✅ Cum te poți implica în proiectul RePatriot.

Vorbitori invitați:
✅ Traian Ioan Buia – Antreprenor  român care a locuit în Irlanda, iar acum se întoarce în România pentru a-și dezvolta afacerea
✅ Ramona Apetroaiei – Project Manager, Antreprenor ACASĂ

Din partea RePatriot vor participa Marius Bostan – Antreprenor, inițiator și lider RePatriot și Călin Baidoc – Antreprenor și lider de proiect RePatriot Cluj, organizatorul și moderatorul evenimentului.

Cu tricolorul în suflet! #RePatriot

 

 

 

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Cu tricolorul în suflet! #RePatriot
Cu tricolorul în suflet! #RePatriot
/