Deplasare cu stația mobilă a Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Cluj, în comuna Căianu

de | iul. 12, 2023

O echipă de funcționari ai Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Cluj, instituție publică de interes județean aflată sub autoritatea Consiliului Județean, se va deplasa joi, 13 iulie 2023, începând cu ora 09.30, în localitatea Căianu, județul Cluj, cu stația mobilă, în vederea preluării documentelor și fotografiei pentru întocmirea cărților de identitate, în principal ca urmare a modificărilor survenite odată cu înființarea de noi străzi și renumerotarea imobilelor în comuna Căianu.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, cererile vor fi preluate pentru toate situațiile prevăzute de lege în ceea ce privește schimbarea actului de identitate, eliberarea primului act de identitate la împlinirea vârstei de 14 ani, respectiv înscrierea în actul de identitate a mențiunii privind stabilirea reședinței. Astfel, persoanele care se află în aceste situații sunt invitate să se prezinte cu toate documentele necesare la sediul Primăriei comunei Căianu.

Pentru desfășurarea în bune condiții a activităților ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărții de identitate, respectiv de preluare a imaginilor, cererilor și documentelor necesare, funcționarii Direcției Județene de Evidență a Persoanelor beneficiază de sprijinul angajaților din cadrul Primăriei Căianu, precum și de colaborarea organelor de poliție locale.

Biroul de presă, 12 iulie 2023

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate

Festivalul Alimentului, la USAMV Cluj-Napoca

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca găzduiește, în 7 iunie 2024, la Centrul de Cercetări pentru Biodiversitate din campus, a XI-a ediție a Festivalului Alimentului, eveniment ce aduce în prim-plan talentele și abilitățile...

Înscrieri pentru Bootcamp STS 2024

Înscrieri pentru Bootcamp STS 2024

Serviciul de Telecomunicații Speciale anunță deschiderea înscrierilor pentru cea de-a treia ediție a Bootcamp STS, școala de vară IT&C dedicată studenților din facultățile cu profil tehnic din România, din anii II și III. Evenimentul se va desfășura și în acest an...