Deplasare cu stația mobilă a Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Cluj, în comuna Căianu

de | iul. 12, 2023

O echipă de funcționari ai Direcției Județene de Evidență a Persoanelor Cluj, instituție publică de interes județean aflată sub autoritatea Consiliului Județean, se va deplasa joi, 13 iulie 2023, începând cu ora 09.30, în localitatea Căianu, județul Cluj, cu stația mobilă, în vederea preluării documentelor și fotografiei pentru întocmirea cărților de identitate, în principal ca urmare a modificărilor survenite odată cu înființarea de noi străzi și renumerotarea imobilelor în comuna Căianu.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, cererile vor fi preluate pentru toate situațiile prevăzute de lege în ceea ce privește schimbarea actului de identitate, eliberarea primului act de identitate la împlinirea vârstei de 14 ani, respectiv înscrierea în actul de identitate a mențiunii privind stabilirea reședinței. Astfel, persoanele care se află în aceste situații sunt invitate să se prezinte cu toate documentele necesare la sediul Primăriei comunei Căianu.

Pentru desfășurarea în bune condiții a activităților ce se impun în această etapă, premergătoare întocmirii cărții de identitate, respectiv de preluare a imaginilor, cererilor și documentelor necesare, funcționarii Direcției Județene de Evidență a Persoanelor beneficiază de sprijinul angajaților din cadrul Primăriei Căianu, precum și de colaborarea organelor de poliție locale.

Biroul de presă, 12 iulie 2023

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din mediile rurale

Cadouri de Crăciun pentru copii defavorizați din mediile rurale

În spiritul sărbătorilor de iarnă, Rotary Club Cluj-Napoca Opera s-a angajat să aducă bucurie și să îndeplinească dorințele copiilor din mediile rurale defavorizate prin proiectul „ToyJoy". Proiectul urmărește să ofere cadouri personalizate pentru 60 de copii,...

Voluntari pentru Colecta Națională de Alimente, din decembrie

Voluntari pentru Colecta Națională de Alimente, din decembrie

Banca pentru Alimente a dat start apelului de voluntari pentru cea mai mare campanie de solidaritate la nivel național. Colecta de Alimente se va desfășura în perioada 15-17 decembrie 2023, în câteva sute de magazine din toată țara. În județele Cluj, Alba, Sibiu și...