Evenimentul muzical „Cântările Cerului” la Cluj-Napoca | Organizația Creștină AGAPE

de | mai 22, 2023

Sute de tineri vor concerta în fața Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca.

Concertul „Cântările Cerului”, aflat la ediția I, va avea loc sâmbătă, 27 mai 2023 și este organizat de Organizația Creștină AGAPE.

400 de participanți vor încânta auditoriul cu pricesne și cântări religioase închinate Domnului Hristos și Maicii Preacurate, majoritatea facând parte din Tezaurul Oastei Domnului.

Evenimentul, cu tineri și pentru tineri, se încadrează în „Anul comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești” și se desfășoară cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului și a Preasfințitului Părinte Benedict, Episcopul Vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Felacului și Clujului.

Concertul va începe la ora 16:00 și se va desfășura în aer liber, în fața Catedralei Mitropolitane „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

Organizația Creștină Agape este un ONG care oferă resurse pentru creșterea copiilor, căsătorie și familie. Scopul este să ajute oamenii să prețuiască și să iubească mai mult familia, oferind speranță pentru viitor. Organizația oferă părinților și soților informații de specialitate și sfaturi utile pentru a lua decizii înțelepte atât în ceea ce privește creșterea și educarea copiilor, cât și pentru a forma familii mai sănătoase, mai frumoase și mai puternice.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
FLAUTIȘTI ȘI CLARINETIȘTI DIN ÎNTREAGA LUME DIN NOU LA CLUJ

FLAUTIȘTI ȘI CLARINETIȘTI DIN ÎNTREAGA LUME DIN NOU LA CLUJ

În perioada 19-24 iulie se desfășoară Cluj International Masterclasses 2024, parte a programului cultural Cluj International Music Competition and Masterclasses 2024-2025. Peste 60 de tineri flautiști și clarinetiști din toate colțurile lumii participă la cursuri...