Evenimentul muzical „Cântările Cerului” la Cluj-Napoca | Organizația Creștină AGAPE

de | mai 22, 2023

Sute de tineri vor concerta în fața Catedralei Mitropolitane din Cluj-Napoca.

Concertul „Cântările Cerului”, aflat la ediția I, va avea loc sâmbătă, 27 mai 2023 și este organizat de Organizația Creștină AGAPE.

400 de participanți vor încânta auditoriul cu pricesne și cântări religioase închinate Domnului Hristos și Maicii Preacurate, majoritatea facând parte din Tezaurul Oastei Domnului.

Evenimentul, cu tineri și pentru tineri, se încadrează în „Anul comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești” și se desfășoară cu binecuvântarea și în prezența Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului și a Preasfințitului Părinte Benedict, Episcopul Vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Felacului și Clujului.

Concertul va începe la ora 16:00 și se va desfășura în aer liber, în fața Catedralei Mitropolitane „Adormirea Maicii Domnului” din Cluj-Napoca.

Organizația Creștină Agape este un ONG care oferă resurse pentru creșterea copiilor, căsătorie și familie. Scopul este să ajute oamenii să prețuiască și să iubească mai mult familia, oferind speranță pentru viitor. Organizația oferă părinților și soților informații de specialitate și sfaturi utile pentru a lua decizii înțelepte atât în ceea ce privește creșterea și educarea copiilor, cât și pentru a forma familii mai sănătoase, mai frumoase și mai puternice.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
4 + 1 = Cvartetul Transilvan alături de flautistul János Bálint

4 + 1 = Cvartetul Transilvan alături de flautistul János Bálint

Studioul de concerte al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” vă așteaptă să îi treceți pragul pentru a participa la o seară dedicată muzicii de cameră în compania Cvartetului Transilvan (Gabriel Croitoru - vioara I, Nicușor Silaghi - vioara a II-a, Marius Suărășan -...

Pinocchio, din nou pe scena Teatrului „Puck”

Pinocchio, din nou pe scena Teatrului „Puck”

La finalul acestei săptămâni, cei mici sunt așteptați să urmărească la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca aventurile unuia dintre cele mai cunoscute personaje din literatura pentru copii. Este vorba de Pinocchio, eroul spectacolului cu același nume, în regia lui...

Concurs județean SCRISOARE PENTRU MAMA, ediția a IV-a

Concurs județean SCRISOARE PENTRU MAMA, ediția a IV-a

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda şi Asociația „Împreună Pentru Voi” Turda organizează în perioada 27 Februarie-1 Martie 2024 a patra ediție a concursului județean SCRISORI PENTRU MAMA. Știm că voi, copiii, le mulțumiți mamelor...