Expoziția de Iarnă Brickenburg, la MET

de | ian. 17, 2024

Fanii sistemului LEGO sunt invitați de Asociația Brickenburg, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, la Expoziția de Iarnă Brickenburg, eveniment ce aduce în atenție construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membri ai asociației, precum și modele oficiale impresionante prin dimensiuni sau vârstă.

Făcând apel la imaginație, vizitatorii de toate vârstele vor putea călători în diverse lumi și universuri redate în elemente LEGO(R), unele fantastice, altele din imediata apropiere. Unele lucrări au fost expuse anterior la expoziții internaționale, fiind remarcate de presa în domeniu, iar altele sunt aduse în atenția publicului în premieră absolută. La atelierul de construcție publicul va avea posibilitatea să realizeze propriile lucrări din piese LEGO(R).

Expoziția va fi găzduită, în perioada 19-21 ianuarie, în Palatul Reduta al Muzeului Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21). Orarul de vizitare al expoziției: vineri, 19 ianuarie și sâmbătă, 20 ianuarie, orele 11:00 – 19:00 (ultima intrare la 18:40); duminică, 21 ianuarie, orele 11:00 – 17:00 (ultima intrare la 16:40). Prețul biletului este 5 lei.

Organizatorii reamintesc publicului vizitator că exponatele nu trebuie atinse, piesele LEGO(R) System puse la dispoziție pentru joacă se adresează celor cu vârsta mai mare de 5 ani, iar supravegherea copiilor este în sarcina părinților sau a altor peroane majore care îi însoțesc.

Asociația Brickenburg, cu sediul în Cluj-Napoca, este una dintre cele mai importante organizații de fani ai sistemului LEGO(R), fiind oficial recunoscută la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membrii săi, prezentate în țară și în străinătate, precum și prin evenimentele pe care le pune în practică.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate