În atenția studenților, masteranzilor și doctoranzilor din Cluj-Napoca

de | oct. 16, 2022 | Societate, Comunicate de presă

Primaria Municipiului Cluj-Napoca si Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A. anunta ca incepand cu data de 14.10.2022, studentii, masteranzii si doctoranzii pot transmite on-line solicitarile pentru emiterea Cardului de transport incarcat cu Abonament gratuit cu 120 de calatorii pe luna, valabile in Cluj-Napoca, accesand site-ul   www.ctpcj.ro    sau link-ul  https://e-primariaclujnapoca.ro/ctp/

Cardul se va emite in cateva zile de la solicitare iar solicitantii vor fi informati pe email cu privire la data si locul de unde pot ridica cardurile de transport.

Pentru Abonamentele cu reducere si pentru reincarcarea cardurilor emise in anii precedenti va rugam sa va adresati in continuare  Centrelor de vanzare carduri.

Va reamintim ca Abonamentele se vor putea prelungi ulterior la Automatele din statii, cu conditia ca abonamentul de pe card sa nu fi expirat. Informatii gasiti aici: Tutorial Prelungire la Automate  si aici: Instructiuni prelungirea la Automate.

Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A.

Ultimele articole

Bilanțul Arhiepiscopiei Clujului în anul 2022 | Comunicat de presă

Bilanțul Arhiepiscopiei Clujului în anul 2022 | Comunicat de presă

Sâmbătă, 28 ianuarie 2023, la sediul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, sub preşedinţia Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Andrei, s-au desfăşurat lucrările Adunării eparhiale și a fost prezentat bilanţul activităţilor Arhiepiscopiei...