Proiectul „Povești rupte din Rai” continuă cu „Elefănțelul curios”

de | oct. 13, 2022

Proiectul „Povești rupte din Rai” continuă și în această lună cu spectacolul de păpuși „Elefănțelul curios” după Rudyard Kipling.

Alături de actorii Laura și Adam Boboc și păpușile lor însuflețite, vă așteptam în număr cât mai mare în aceeași locație ca de obicei, Biserica Ortodoxă Schimbarea la Față, B-dul Eroilor din Cluj-Napoca, Nr. 24-26, Sala Theophania.

Intrarea este LIBERĂ pentru toată lumea.

Partenerii acestui proiect sunt:
Asociația JAD, Asociația Simion Bărnuțiu, NK Smart Cables, Direcţia Generală de
Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Cluj, Ziarul Făclia.

Partener media : Radio Renașterea și Radio România Cluj

Un proiect susținut de: Fundația Transilvania Leaders

Ne dorim să dezvoltăm proiectul „Povești rupte din Rai” și să ducem educația prin mijloacele artei cât mai aproape de copii, mai ales în locurile și mediile dezavantajate din punctul de vedere al expunerii la cultură.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
ARMONII SACRE DE PRIMĂVARĂ

ARMONII SACRE DE PRIMĂVARĂ

Asociația Corală Regală Transilvană, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită sâmbătă, 27 aprilie 2024, ora 18:00, la evenimentul „Armonii sacre de primăvară. Corala...

COMEMORAREA GENOCIDULUI ARMEAN LA CLUJ

COMEMORAREA GENOCIDULUI ARMEAN LA CLUJ

Uniunea Armenilor din România, sucursala Cluj, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la evenimentul destinat comemorării Genocidului armean, care va avea loc...