Scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă la Cluj-Napoca

de | dec. 2, 2023

Scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă va susține la Cluj-Napoca, duminică, 10 decembrie 2023, de la ora 19.00, conferința „Sănătate într-un veac al Bolilor”.

Evenimentul, organizat de Parohia Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Mina”, alături de Asociația „Locul lui MINA”, va avea loc în Amfiteatrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Prelegerea va fi urmată și de prezentarea cărții „Apocalipsa, why not”.

Este cel de-al treilea volum al scriitorului Cornel Constantin Ciomâzgă, lansat de curând, și care completează galeria noului gen literar, numit Romanul Catehetic Realist, consacrat de acesta.

Această carte, potrivit autorului redefinește condiția binelui! Ea este despre renaștere, despre reînnoire, despre viață, despre o lume ce va fi, musai, fericită!”.

Scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă a susținut în ultima perioadă o serie de conferințe în mai multe orașe din țară. Acesta a abordat subiecte actuale precum „Sănătatea într-un veac al Bolilor” sau „Rețeta fericirii”, potrivit Sfintei Scripturi și a Sfinților Părinți.

Cei ce au participat la conferințe la București, Constanța, Turda, Bistrița, Sângeorz-Băi au putut afla, printre altele cum să facă ca în viața lor să fie bine și cum să împuțineze răul din lume.

La finalul evenimentelor, participanții au putut să cumpere cartea „Apocalipsa Why Not”, dar și să primească un autograf din partea autorului.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Arhiva | Cultură
Târg de Mărțișor la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Târg de Mărțișor la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

Handmade Transilvania, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită în perioada 28 februarie-2 martie 2024 la Târgul de Mărțișor. Pe perioada târgului, vor fi...

4 + 1 = Cvartetul Transilvan alături de flautistul János Bálint

4 + 1 = Cvartetul Transilvan alături de flautistul János Bálint

Studioul de concerte al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” vă așteaptă să îi treceți pragul pentru a participa la o seară dedicată muzicii de cameră în compania Cvartetului Transilvan (Gabriel Croitoru - vioara I, Nicușor Silaghi - vioara a II-a, Marius Suărășan -...

Pinocchio, din nou pe scena Teatrului „Puck”

Pinocchio, din nou pe scena Teatrului „Puck”

La finalul acestei săptămâni, cei mici sunt așteptați să urmărească la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca aventurile unuia dintre cele mai cunoscute personaje din literatura pentru copii. Este vorba de Pinocchio, eroul spectacolului cu același nume, în regia lui...

Concurs județean SCRISOARE PENTRU MAMA, ediția a IV-a

Concurs județean SCRISOARE PENTRU MAMA, ediția a IV-a

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda şi Asociația „Împreună Pentru Voi” Turda organizează în perioada 27 Februarie-1 Martie 2024 a patra ediție a concursului județean SCRISORI PENTRU MAMA. Știm că voi, copiii, le mulțumiți mamelor...