Scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă la Cluj-Napoca

de | dec. 2, 2023

Scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă va susține la Cluj-Napoca, duminică, 10 decembrie 2023, de la ora 19.00, conferința „Sănătate într-un veac al Bolilor”.

Evenimentul, organizat de Parohia Ortodoxă „Sfântul Mare Mucenic Mina”, alături de Asociația „Locul lui MINA”, va avea loc în Amfiteatrul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Prelegerea va fi urmată și de prezentarea cărții „Apocalipsa, why not”.

Este cel de-al treilea volum al scriitorului Cornel Constantin Ciomâzgă, lansat de curând, și care completează galeria noului gen literar, numit Romanul Catehetic Realist, consacrat de acesta.

Această carte, potrivit autorului redefinește condiția binelui! Ea este despre renaștere, despre reînnoire, despre viață, despre o lume ce va fi, musai, fericită!”.

Scriitorul Cornel Constantin Ciomâzgă a susținut în ultima perioadă o serie de conferințe în mai multe orașe din țară. Acesta a abordat subiecte actuale precum „Sănătatea într-un veac al Bolilor” sau „Rețeta fericirii”, potrivit Sfintei Scripturi și a Sfinților Părinți.

Cei ce au participat la conferințe la București, Constanța, Turda, Bistrița, Sângeorz-Băi au putut afla, printre altele cum să facă ca în viața lor să fie bine și cum să împuțineze răul din lume.

La finalul evenimentelor, participanții au putut să cumpere cartea „Apocalipsa Why Not”, dar și să primească un autograf din partea autorului.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Arhiva | Cultură
Opera Aperta 2024 la Cluj-Napoca

Opera Aperta 2024 la Cluj-Napoca

Între 25 și 30 iunie, Opera Aperta transformă Clujul într-o scenă vibrantă. Spectacole de renume, un musical ecranizat și premiat cu Oscar, serenade la balcon, o selecție eclectică de artiști din țară și din străinătate. Din balcoanele unor clădiri emblematice ale...

Concert simfonic – dirijor Azim Karimov

Concert simfonic – dirijor Azim Karimov

Vineri, 14 iunie 2024, ora 19, Abonament 30 Colegiul Academic Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania” Azim Karimov dirijor Valentin Șerban vioară   Édouard Lalo Simfonia spaniolă pentru vioară și orchestră Serghei Rahmaninov Dansurile simfonice, op. 45 Prezent...

Primele spectacole ale lunii iunie la Teatrul de Păpuși „Puck”

Primele spectacole ale lunii iunie la Teatrul de Păpuși „Puck”

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca îi așteaptă în weekend pe copii, părinți și bunici la spectacolele  „A tornyocska”/„Turnuleţul”, după Sz. J. Marsak, în regia lui Jakab Ildikó (sâmbătă, 8 iunie, de la ora 11) și „Rățușca cea urâtă”, în regia Ibolyei Varga...