Slujbele de la hramul Mănăstirii Nicula, transmise în direct de Radio Renașterea

de | aug. 13, 2022

Radio Renașterea păstrează tradiția cu care și-a obișnuit ascultătorii și transmite și în acest an, începând cu data de 14 august, ora 18:00, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, toate slujbele care se oficiază la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” de la Nicula, cu ocazia hramului.

Echipa Radio Renașterea, formată din: Dan Văscu – director, Emil Metea, Grigore Sâmboan și Darius Echim – corespondent Trinitas TV, vă vor face părtași la slujbele speciale și la modul în care se desfășoară unul dintre cele mai importante pelerinaje din țară.

Astfel, din 14 august, de la ora 18:00, toate slujbele oficiate la mănăstire vor fi transmise în direct, pe frecvențele radioului, dar și pe internet. Totodată, slujbele o să le puteți urmări și în varianta video, pe site-ul radioului și pe pagina de Facebook Radio Renașterea, în parteneriat cu Organizația Creștină AGAPE, ca cei ce nu pot ajunge la mănăstire să se poată bucura de momente deosebite de aici.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...