Slujbele de la hramul Mănăstirii Nicula, transmise în direct de Radio Renașterea

de | aug. 13, 2022 | Actualitatea religioasă

Radio Renașterea păstrează tradiția cu care și-a obișnuit ascultătorii și transmite și în acest an, începând cu data de 14 august, ora 18:00, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, toate slujbele care se oficiază la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” de la Nicula, cu ocazia hramului.

Echipa Radio Renașterea, formată din: Dan Văscu – director, Emil Metea, Grigore Sâmboan și Darius Echim – corespondent Trinitas TV, vă vor face părtași la slujbele speciale și la modul în care se desfășoară unul dintre cele mai importante pelerinaje din țară.

Astfel, din 14 august, de la ora 18:00, toate slujbele oficiate la mănăstire vor fi transmise în direct, pe frecvențele radioului, dar și pe internet. Totodată, slujbele o să le puteți urmări și în varianta video, pe site-ul radioului și pe pagina de Facebook Radio Renașterea, în parteneriat cu Organizația Creștină AGAPE, ca cei ce nu pot ajunge la mănăstire să se poată bucura de momente deosebite de aici.

 

Ultimele articole

Hramul Parohiei „Sf. Ap. Toma” din cartierul clujean Mărăști

Hramul Parohiei „Sf. Ap. Toma” din cartierul clujean Mărăști

În Duminica a 19-a după Rusalii (Predica de pe munte – Iubirea vrăjmașilor), 2 octombrie 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul credincioșilor...

Biserica Parohiei Turda Nouă II, târnosită de ÎPS Părinte Andrei

Biserica Parohiei Turda Nouă II, târnosită de ÎPS Părinte Andrei

La sărbătoarea Acoperământului Maicii Domnului, sâmbătă, 1 octombrie 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă a Parohiei Turda Nouă...