Slujbele de la hramul Mănăstirii Nicula, transmise în direct de Radio Renașterea

de | aug. 13, 2022

Radio Renașterea păstrează tradiția cu care și-a obișnuit ascultătorii și transmite și în acest an, începând cu data de 14 august, ora 18:00, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului, toate slujbele care se oficiază la Mănăstirea „Adormirea Maicii Domnului” de la Nicula, cu ocazia hramului.

Echipa Radio Renașterea, formată din: Dan Văscu – director, Emil Metea, Grigore Sâmboan și Darius Echim – corespondent Trinitas TV, vă vor face părtași la slujbele speciale și la modul în care se desfășoară unul dintre cele mai importante pelerinaje din țară.

Astfel, din 14 august, de la ora 18:00, toate slujbele oficiate la mănăstire vor fi transmise în direct, pe frecvențele radioului, dar și pe internet. Totodată, slujbele o să le puteți urmări și în varianta video, pe site-ul radioului și pe pagina de Facebook Radio Renașterea, în parteneriat cu Organizația Creștină AGAPE, ca cei ce nu pot ajunge la mănăstire să se poată bucura de momente deosebite de aici.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Părintele Mitropolit Andrei își cinstește ocrotitorul spiritual

Părintele Mitropolit Andrei își cinstește ocrotitorul spiritual

Joi, 30 noiembrie 2023, Biserica Ortodoxă Română îl sărbătoreşte pe Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României. Cu acest prilej, Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...