Spectacolelefinalului de săptămână la Teatrul „Puck”

de | oct. 21, 2022 | Cultură

După o săptămână de festival, Teatrul „Puck” le pregăteștemicilorspectatorișipentruacestweekenddouăspectacole: „Muzicanții din Bremen” (sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 11) și „Cartea cuApolodor” (duminică, 23 octombrie, de la orele 11 și 12.30).

Sâmbătă, 22 octombrie, de la ora 11, ceimici sunt așteptați la spectacolul„Muzicanții din Bremen”/ „A brémaimuzsikusok” dupăFrații Grimm, în regia lui Rumi László.

Spectacolelefinalului de săptămână la Teatrul „Puck”Aventura celorpatrumuzicieniîncepe, înviziuneascenică a regizorului Rumi László, înmomentulîn care se terminăistoriacunoscută din poveste: personajeleîșipovestescperipețiile din trecut, reflectândasupratraseului pe care l-au parcurs. Istorisirile lor sunt prezentateprincântece, iarmuzica live integreazătoatemomentelespectacolului.

Creațiepăpuși: Tóth Andrea, Kiss Etele.

Distribuția: Balogh Dorottya, Domokos Szabolcs, KötőÁron, MostisBalázs, SzűcsTamás.

Spectacolul va fi prezentatîn limba maghiară, iarvârstaminimărecomandată este de patruani.

De asemenea, duminică, 23 octombrie, de la orele 11și 12.30 va putea fi urmăritspectacolul „Cartea cuApolodor”, dupăGellu Naum, în regia Monei Marian. Este unuldintre cele maiiubitespectacole din repertoriulinstituției.

„Cartea cuApolodor” a participatla un turneuîn Arizona, SUA, la invitaţia Arizona StateUniversity, unSpectacolelefinalului de săptămână la Teatrul „Puck” turneuînFranţa, iarapoia participat la FestivalulCulturiiRomâne de Flennek la Bialystok.Totodată,spectacolulclujeana reprezentatRomânia la FestivalulEurokids din Washington D.C.

Scenografia: EpaminondaTiotiu. Sculptura: FlorinMarin. Muzica: Corina Sîrbu. Procesare computerizată: Cristian Luchian. Distribuţia: Dana Bonţidean, CălinMureşanși Angelica Pamfilie.

Spectacolul va fi prezentatîn limba română, iarvârstaminimărecomandată este de patruani.

Totodată, spectacolul „Cartea cuApolodor” va avea o reprezentație la sediulTeatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca șimarți, 25 octombrie, de la ora 18.

 

Cum se achiziționeazăbiletele

Biletul de intrare la spectacoleleprezentate la sediulTeatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămânăcostă 40 de leipentruadulți, 20 de leipentrupensionariși 10 leipentrupreșcolari, elevișistudenți.

Spectacolele care auloc de lunipânăvineriaubilete la prețulunic de 10 lei.

Abonamentul cuprindeșaseintrări, la prețul de 60 de lei.

Biletele se achiziționează de la casieria din foaierulteatrului, înainte de intrarea la spectacole.

RezervărilepentruspectacoleleTeatrului „Puck” se potface online, accesândlinkulurmător: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.

Despre Teatrul de Păpuşi „Puck”

Teatrul de Păpuşi „Puck” a fostînfiinţatîn 1950 și se aflăînsubordineaConsiliuluiJudețean Cluj. Palmaresulinstituțieicuprinde peste 300 de premiere, atât la secţiaromână, câtşi la cea maghiară, precumși importante premiişinominalizări. Repertoriul actual al Teatrului de Păpuşi „Puck” este alcătuit din aproximativ 25 de titluri de spectacolepentrucopii. Începândcuanul 2002, instituţiaclujeană este gazdaFestivaluluiInternaţional „Puck”, unul din evenimentele importante ale Clujului, iar din septembrie 2017 a inițiatFestivalulStradal „WonderPuck”, un evenimentdedicatîntregiifamilii.

 

Biroul de Marketing

Teatrul de Păpuși PUCK

www.teatrulpuck.ro

www.facebook.com/teatrulpuck

Ultimele articole

Cum simplificăm o viață tot mai complicată? (ep 24)

Cum simplificăm o viață tot mai complicată? (ep 24)

O bună lecție pentru noi creștinii întru a ne simplifica viața ne-o oferă cel supranumit filozoful plăcerii. Vom fi surprinşi când vom afla adevăratele gusturi ale acestuia. Nici vorbă de grandoarea marilor case. Mâncarea sa era simplă, Epicur bea apă mai degrabă...

Mai multe din Cultură
Un număr record de persoane au trecut pragul Muzeului Etnografic

Un număr record de persoane au trecut pragul Muzeului Etnografic

Muzeele Consiliului Județean Cluj au atras, și în 2022, vizitatori din toate colțurile lumii Muzeele subordonate Consiliului Județean Cluj au reprezentat, și în anul 2022, una dintre atracțiile principale atât pentru publicul clujean, cât și pentru turiști din alte...

Ziua Culturii Naționale la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei

Ziua Culturii Naționale la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei

Ziua Culturii Naționale, duminică, 15 ianuarie, va fi, la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei, o duminică de sărbătoare. Clujenii, dar și turiștii care vor trece pragul instituției vor avea parte de un eveniment special, cu muzică, cu piese de colecție expuse...