Târgul de Crăciun la Colegiul Ortodox Mitropolitul Nicolae Colan din Cluj-Napoca

de | dec. 15, 2022

Un târg de Crăciun s-a desfășurat astăzi la Colegiul Ortodox Mitropolitul Nicolae Colan din Cluj-Napoca. Elevii alături de profesorii lor au reluat tradiția acestui târg, care pe timpul pandemiei a fost suspendat.

Evenimentul a început la ora 10, în sala „Episcop Nicolae Ivan” a Colegiului, cu un cuvânt de felicitare din partea directorului, Pr. Liviu Vidican Manci, adresat tuturor celor implicați în proiect, iar apoi a urmat un microrecital de colinde, susținut de Corul de fete al Colegiului Ortodox, dirijat de Arhid. Prof. Daniel Frumos.

Care este scopul organizării acestui târg, ne spune directorul instituției, Pr. Prof. Liviu Vidican Manci:

Elevii au fost coordonați în realizarea târgului de Crăciun de doamna Oana Coroban:

Elevii participanți ne-au împărtășit câteva gânduri:

Despre entuziasmul cu care s-au pregătit copiii Colegiului Ortodox pentru târgul de Crăciun și despre sprijinul pe care profesorii l-au oferit, ne vorbește profesoara de limba română Ioana Mureșan, diriginta clasei a IX-a Teologie Pastorală:

Partea a doua a târgului de Crăciun, organizat de elevii claselor de gimnaziu de la Colegiul Ortodox Mitropolitul Nicolae Colan din Cluj-Napoca va avea loc de la ora 13, în sala festivă a unității de învățământ.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură
Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Stagiunea de primăvară Madrigal 2024, la Palatul Patriarhiei

Corul Madrigal, dirijat de Anna Ungureanu, invită publicul la evenimentele Stagiunii de primăvară - Madrigal 2024, o trilogie de concerte extraordinare, în care sunetul unic al ansamblului se împletește cu elemente de artă dramatică, iluminat arhitectural și proiecții...

Crăiasa Zăpezii revine pe scena Teatrului „Puck”

Crăiasa Zăpezii revine pe scena Teatrului „Puck”

Duminică, 18 februarie, și marți, 20 februarie, cei mici sunt așteptați să urmărească la Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca unul dintre cele mai iubite spectacole din repertoriul instituției: „Crăiasa Zăpezii”. De asemeni, sâmbătă, 17 februarie, pe aceeași scenă...