Wonder Events Fair: Cel mai mare târg de evenimente din România, organizat la Cluj

de | nov. 10, 2023

Peste 5.000 de vizitatori din întreaga țară sunt așteptați, în perioada 23-26 noiembrie, la Cluj-Napoca, la cel mai mare târg de evenimente din România – Wonder Events Fair, la care vor participa peste 150 de furnizori de produse și servicii, 13 speakeri naționali și internaționali, plus o serie de artiști cunoscuți. Evenimentul va avea loc la Wonderland Resort, fiindu-i alocat un spațiu extrem de generos, de 3.200 mp, unde vor fi standuri, demonstrații live, workshopuri, prezentări de modă.

„Vor fi prezenți, ca invitați speciali, în zilele de sâmbătă și duminică, Smiley și Gina, care vor susține sesiuni de autografe, poze, întrebări din public. Vor susține workshopuri pe teme foarte interesante Mirela Retegan, Bob Rădulescu, Geta Ungurean, Nicu Bocancea, Mac Florea, Zoltan Veres și alții”, anunță Darius Mârza, organizatorul evenimentului.

Organizatorii anunță că persoanele care vizitează toate sălile de expoziție vor intra în tragerea la sorți pentru premiul cel mare: o lună de miere în Maldive, oferit de Wonderland Resort alături de partenerul său, TOURECO. Cupoanele pentru participarea la tombola „Luna de miere în Maldive” se pot ridica de la standul TOURECO, doar în 25 și 26 noiembrie 2023, când târgul este deschis tuturor mirilor și publicului larg.

Primele două zile, 23 și 24 noiembrie, sunt dedicate în principal segmentului B2B (Business-to-Business). Profesioniști din industria de evenimente se vor întâlni într-un mediu propice pentru discuții, ateliere, degustări și evenimente specifice. Workshopurile din aceste două zile sunt deschise și publicului larg, însă în 23 și 24 noiembrie NU se pot vizita și standurile expoziționale. Zona expozițională se deschide publicului sâmbătă, 25 noiembrie, de la ora 10:00, iar inaugurarea oficială are loc la ora 11:30, în prezența invitaților speciali, Smiley & Gina și a altor personalități.

Zilele de 25 și 26 noiembrie 2023 sunt destinate integral publicului larg. Vizitatorii vor avea ocazia de a participa la expoziții, demonstrații și evenimentele programate la scenă – mai precizează organizatorii.

Costul unui bilet de intrare în târg este de 20 lei, rezervat în avans online, Biletele vor putea fi achiziționate și la fața locului, în zilele evenimentului, la prețul de 30 lei.

Pentru a facilita participarea în zilele de weekend, organizatorii pun la dispoziție trei curse regulate pe liniile 46B, 35 și 43B, cu pornire din stațiile A. Vlaicu, Piața Gării și Grigorescu. Îmbarcarea se face pe baza biletului, ecusonului sau a oricărei alte dovezi care confirmă participarea.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Societate
Un nou site dedicat persoanelor cu hemofilie din România

Un nou site dedicat persoanelor cu hemofilie din România

A fost lansat un nou site dedicat comunității persoanelor cu hemofilie din România. Site-ul www.desprehemofilie.ro,  dezvoltat de Roche România, se adresează copiilor și adulților cu hemofilie, precum și oamenilor din mediul acestora, care își doresc să fie informați...

Jocul terapeutic REThink Life Game, lansat la UBB

Jocul terapeutic REThink Life Game, lansat la UBB

Universitatea Babeș-Bolyai lansează luni, 4 martie, jocul terapeutic REThink Life Game,  un joc terapeutic 3D care se folosește de psihologie pentru a antrena abilități specifice de reglare emoțională. Evenimentul o va avea ca invitat pe prof. univ. dr. Oana David,...