Protopopiatul Cluj I și-a ales astăzi reprezentanții în Adunarea Eparhială

de | mai 3, 2018

În biserica Parohiei „Sfânta Treime” din Cluj-Napoca, avut loc ședința extraordinară a Preoților din Protopopiatul Cluj I, însoțiți de delegații Consiliilor Parohiale.

Ședința a fost deschisă de Părintele Protopop Dan Hognogi printr-un cuvânt de bun-venit, subliniind importanța și solemnitatea momentului de astăzi, moment în care se vor desemna, pentru o perioadă de patru ani, cei trei membrii – 1 cleric și 2 mireni – care vor reprezenta Protopopiatul nostru în Adunarea Eparhială.

În prima parte a ședinței au fost prezentați cei doi candidați mireni:

Domnul general Ioan Manci, fost comandant al Diviziei 4 Infanterie GEMINA, Cluj-Napoca, si Domnul Ioan Bolovan, prorector al Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Cei doi candidați au fost votați cu unanimitate de voturi și vor reprezenta Protopopiatul Cluj I în Adunarea Eparhială în mandatul 2018-2022.

În a doua parte a ședinței au fost prezentați cei doi candidați din partea clerului:

Părintele Dumitru Boca, preot paroh în Parohia Baciu I, fost profesor la Seminarul Teologic Ortodox din Cluj-Napoca și Părintele Georgel Rednic, preot paroh în Parohia Cojocna, doctor în Teologie.

În urma votului a fost desemnat Părintele Dumitru Boca, care va reprezenta, din partea clerului, Protopopiatul Cluj I, în Adunarea Eparhială în mandatul 2018-2022.

La final Părintele Protopop a făcut câteva anunțuri administrative, a mulțumit tuturor pentru participare, a felicitat pe candidații desemnați și le-a urat mult succes și putere de muncă în activitatea pe care o desfășoară.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Radio Renașterea împlinește astăzi 25 de ani de la înființare

Radio Renașterea împlinește astăzi 25 de ani de la înființare

Miercuri, 1 mai 2024, Radio Renașterea împlinește 25 de ani de la prima emisie. Radioul Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului a fost înfiinţat în anul 1999, la inițiativa vrednicului de pomenire Mitropolit Bartolomeu Anania. La Radio Renașterea ascultătorii...

Programul slujbelor la Catedrala Mitropolitană în Săptămâna Mare

Programul slujbelor la Catedrala Mitropolitană în Săptămâna Mare

Vă prezentăm programul slujbelor săvârșite la Catedrala Mitropolitană din Cluj în Săptămâna Sfintelor Pătimiri: Luni, 29 aprilie: – 08.00: Liturghia Darurilor mai Înainte Sfințite – 18.00: Denia din Sfânta și Marea zi Marți, Predică: Arhim. Dumitru Cobzaru, Exarh al...