Binecuvântare arhierească și daruri de Crăciun pentru copiii de la Grădinița „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Clujului

de | dec. 20, 2022 | Actualitatea religioasă

Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, i-a vizitat marți, 20 decembrie 2022, pe copiii de la Grădinița „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Clujului.

Copiii l-au întâmpinat pe ierarh cu bucurie, l-au colindat și au prezentat un scurt program artistic.

Cu acest prilej, Părintele Episcop-vicar Benedict le-a adresat un cuvânt duhovnicesc, i-a binecuvântat pe fiecare în parte și le-a oferit daruri, ca răsplată pentru colind.

Preasfinția Sa a fost însoțit de ec. dr. Sorin Câlea, consilierul economic al Eparhiei, care este și coordonatorul Grădiniței „Sfântul Stelian”.

Grădiniţa „Sfântul Stelian” a fost deschisă în anul 2010, are un efectiv de 120 de copii, de vârstă preşcolară, şi funcţionează într-un spaţiu modern de învăţare şi de recreaţie, având un personal didactic calificat şi cu experienţă.

Grădiniţa funcţionează în două clădiri ce aparţin Arhiepiscopiei Clujului, situate ultracentral, pe strada Iuliu Maniu, nr. 31 și 38, şi oferă posibilitatea micuţilor să înveţe în sistem de program redus sau prelungit.

Copiii beneficiază de cursuri de limbi străine (engleză şi germane), ateliere de pictură și altele.

Mai multe fotografii AICI

Autor: Darius Echim / Mitropolia Clujului

Foto credit: Ionuț Chifa

Ultimele articole

Un număr record de persoane au trecut pragul Muzeului Etnografic

Un număr record de persoane au trecut pragul Muzeului Etnografic

Muzeele Consiliului Județean Cluj au atras, și în 2022, vizitatori din toate colțurile lumii Muzeele subordonate Consiliului Județean Cluj au reprezentat, și în anul 2022, una dintre atracțiile principale atât pentru publicul clujean, cât și pentru turiști din alte...

Slujire arhierească în Parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

Slujire arhierească în Parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca

În Duminica după Botezul Domnului (Începutul propovăduirii Domnului), 8 ianuarie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, i-a binecuvântat pe credincioșii Parohiei...