Binecuvântare arhierească și daruri de Crăciun pentru copiii de la Grădinița „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Clujului

de | dec. 20, 2022

Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, i-a vizitat marți, 20 decembrie 2022, pe copiii de la Grădinița „Sfântul Stelian” a Arhiepiscopiei Clujului.

Copiii l-au întâmpinat pe ierarh cu bucurie, l-au colindat și au prezentat un scurt program artistic.

Cu acest prilej, Părintele Episcop-vicar Benedict le-a adresat un cuvânt duhovnicesc, i-a binecuvântat pe fiecare în parte și le-a oferit daruri, ca răsplată pentru colind.

Preasfinția Sa a fost însoțit de ec. dr. Sorin Câlea, consilierul economic al Eparhiei, care este și coordonatorul Grădiniței „Sfântul Stelian”.

Grădiniţa „Sfântul Stelian” a fost deschisă în anul 2010, are un efectiv de 120 de copii, de vârstă preşcolară, şi funcţionează într-un spaţiu modern de învăţare şi de recreaţie, având un personal didactic calificat şi cu experienţă.

Grădiniţa funcţionează în două clădiri ce aparţin Arhiepiscopiei Clujului, situate ultracentral, pe strada Iuliu Maniu, nr. 31 și 38, şi oferă posibilitatea micuţilor să înveţe în sistem de program redus sau prelungit.

Copiii beneficiază de cursuri de limbi străine (engleză şi germane), ateliere de pictură și altele.

Mai multe fotografii AICI

Autor: Darius Echim / Mitropolia Clujului

Foto credit: Ionuț Chifa

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...