Ce se întâmplă cu sufletul după moarte?

de | nov. 18, 2021

Ce se întâmplă cu sufletul după moarte?

Probabil aceasta este una dintre întrebările prezente de multe ori în mintea omului. Fie că vorbim de creștini de toate confesiunile, fie că vorbim de oameni care nu sunt prea apropiați de credința lor, moartea e inevitabilă. Mai ales atunci când cineva drag nouă pleacă din lumea aceasta, întrebări precum cea menționată anterior sunt foarte prezente. Tocmai de aceea, împreună cu dr. Gabriel Noje, invitatul permanent al emisiunii „Cultură, morală, societate”, ne-am propus ca în luna noiembrie să abordăm o serie de subiecte mai sensibile pentru omul contemporan, legate de moarte și de viața veșnică.

Încercăm de data aceasta să găsim un răspuns la întrebarea: Ce se întâmplă cu sufletul după moarte?

Audiție cu folos!

Cultură, morală, societate
Cultură, morală, societate
Ce se întâmplă cu sufletul după moarte?
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/pr-robert-kovacs/" target="_self">Pr. Robert Kovacs</a>

Pr. Robert Kovacs

Absolvent al studiilor de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent, doctorand în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior. Redactor la Radio Renașterea și preot paroh la Parohia Ortodoxă „Sfântul Silvestru” din Cluj-Napoca.

Emisiuni recente

Despre perioada Triodului

Despre perioada Triodului

Pe parcursul celor zece săptămâni ale perioadei Triodului (denumirea vine de la cartea de cult folosită la strană în aceste săptămâni - Triod, gr. „triodion”, trei ode sau imne, întrucât cântările Utreniei sunt structurate în câte trei cântări), începând cu Duminica...