Când va fi sfârșitul lumii? Ce ne spune Biblia? P3

de | apr. 2, 2024

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură”, susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19:00.

„Putem să înțelegem că venirea lui Antihrist, adică a acestui om al neleguirii poate să fie un semn al sfârșitului apropiat al lumii. Nu vreau să mă duc la mai multe exemple pentru că le trăim astăzi și le vedem.întruchipate. Este de neînchipuit cum televiziunile propovăduiesc desfrâul și divorțul drept lucruri firești. Trăim vremuri în care nu este un lucru rușinos să vorbești despre păcatele tale. Mai mult, unii se laudă cu ele. Știm cu toții astfel de emisiuni. Închideți astfel de emisiuni! Doar așa putem protesta. Telecomanda, cum spunea Înaltpreasfințitul Bartolomeu, cu curaj:„ stă în mâna dumneavoastră, nu în mâna nimănui.” Primul semn de protest împotriva acestui cusur al societății, care otrăvșește viețile atâtor tineri, este în mâna dumneavoastră.

Studiu Biblic
Studiu Biblic
Când va fi sfârșitul lumii? Ce ne spune Biblia? P3
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/steliantofana/" target="_self">Pr. Prof. Stelian Tofană</a>

Pr. Prof. Stelian Tofană

Profesor universitar la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, titularul catedrei de „Studiul Noului Testament”.

Emisiuni recente

Când va fi sfârșitul lumii? Ce ne spune Biblia? P5

Când va fi sfârșitul lumii? Ce ne spune Biblia? P5

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură”, susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19:00.   Focul apare ca element transformator la...

Călăuzirea duhovnicească în BOA

Călăuzirea duhovnicească în BOA

Despre călăuzirea duhovnicească în BOR - tema despre care vom vorbi în această emisiune. O temă care privește pe toți cei interesați de viața spirituală de mântuire . A cere călăuzirea cuiva este un act de smerenie dar și un gând bun cu privire la creditul pe care îl...