Colindători la Reședința Mitropolitană din Cluj-Napoca, în Ajunul Crăciunului

de | dec. 24, 2019

În Ajunul Nașterii Domnului, 24 decembrie 2019, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, și Preasfințitul Părinte Vasile Someșanul, Episcopul-Vicar al Eparhiei, au fost colindați de preoții din municipiul Cluj-Napoca, precum și de alte cete de colindători.

Astfel, începând de dimineață, porțile reședinței mitropolitane au fost deschise pentru toți colindătorii veniți să vestească Nașterea Domnului.

Printre colindătorii care au pășit pragul mitropoliei, în Ajunul Crăciunului, se numără: preoții din Cluj-Napoca, în frunte cu preotul Alexandru-Constantin Ciui, protopop al Protopopiatului Cluj II; grupul de tineri al Parohiei Vânători, Protopopiatul Huedin, alături de preotul paroh Bogdan Andrei Mustea; Corul Seminarului „Sfântul Ioan Evanghelistul” și reprezentanții Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, în frunte cu Preasfințitul Florentin Crihălmeanu, Episcop Greco-Catolic de Cluj-Gherla; Obștea Mănăstirii Nușeni, împreună cu protos. Paisie Iloaie, starețul așezământului monahal; și membri ai Oastei Domnului din Cluj, însoțiți de preoții Ioan Cosma și Claudiu Melean.

Ca răsplată pentru colindă, cei doi ierarhi le-au oferit daruri, calendare, cărți și cozonac.

Mai multe fotografii AICI 

În Ajunul Nașterii Domnului, 24 decembrie 2019, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și…

Publicată de Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului pe Marţi, 24 decembrie 2019

Foto credit: Darius Echim / mitropolia-clujului.ro

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...