Concert de colinde tradiționale românești în biserica clujeană „Adormirea Maicii Domnului”

de | dec. 19, 2015

Colinde tradiționale românești au răsunat și au încântat sufletele celor prezenți vineri, 18 decembrie 2015, în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul clujean Mănăștur. Concertul de colinde a avut loc după săvârșirea ultimei Slujbe a Tainei Sfântului Maslu din acest an calendaristic, oficiată de invitatul special pr. prof. univ. Vasile Stanciu, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca și de un sobor de preoți ai protopopiatului Cluj 1.

În cuvântul său de învățătură pr. prof. Vasile Stanciu le-a pus la inimă credincioșilor emoționante cuvinte despre lecția iubirii și a umilinței dată de Dumnezeu omenirii prin Nașterea Fiului Său, făcând îndemn credincioșilor ca inimile lor să devină ieslea Nașterii Mântuitorului Nostru. În continuare, Corala Protopopiatului Cluj 1, condusă de pr. Decebal Gorea a susținut un concert de colinde tradiționale românești, bucurând inimile și sufletele credincioșilor.

La final, parohul bisericii „Adormirea Maicii Domnului” și protopopul de Cluj I, pr. Dan Hognogi, i-a mulțumit părintelui Vasile Stanciu pentru prezența sa în rândul enoriașilor parohiei și pentru îndemnurile folositoare oferite și de asemenea corului protopopiatului Cluj I, pentru frumosul dar al colindelor oferit, în prag de sărbătoare, a transmis pentru Radio Renașterea, reprezentantul parohiei, Stela Florea.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...