Concertul anual al Fundației „Mitropolitul Bartolomeu”

de | mart. 16, 2016 | Actualitatea religioasă

De Buna Vestire, Fundația „Mitropolitul Bartolomeu” invită publicul clujean la concertul anual susținut de Cvartetul Transilvan. Evenimentul din acest an este unul special mai ales că se împlinesc 10 ani de când Clujul a devenit mitropolie, 5 ani de la trecerea în veșnicie a Mitropolitului Bartolomeu și 5 ani de arhierie ai Înaltpreasfințitului Părinte Andrei în Eparhia Vadului, Feleacului și Clujului.

Programul serii culturale ne este prezentat de secretarul Fundației „Mitropolitul Bartolomeu”, părintele Bogdan Ivanov:

Concertul anual al Fundației „Mitropolitul Bartolomeu”, ce va avea loc în ziua de Buna Vestire, de la ora 18:00, în sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai este organizat în parteneriat cu Academia de Muzică „Gheorghe Dima” și Filarmonica de Stat Transilvania.

 

Ultimele articole

Sfânta Treime. Ce ne spune textul biblic? P1

Sfânta Treime. Ce ne spune textul biblic? P1

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură”, susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.20.22.

Conferință preoțească de primăvară în Protopopiatul Bistrița

Conferință preoțească de primăvară în Protopopiatul Bistrița

Clericii din Protopopiatul Ortodox Bistrița s-au reunit luni, 15 mai 2023, în cadrul conferinței preoțești semestriale de primăvară. Întâlnirea a fost precedată de un Te Deum, fiind săvârşit în Biserica de la Coroana, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Andrei,...