Cultura și credința, cei doi piloni de bază ai societății | Flavius Milășan

de | feb. 12, 2023

Casa de Cultură a Studenților Dumitru Fărcaș din Cluj-Napoca, un loc foarte iubit nu doar de studenți ci de noi toți, este la această oră una dintre cele mai frecventate instituții clujene de promovare a culturii: teatru, muzică, tradiție, istorie, carte, festivaluri, concerte, întâlniri culturale, sport, dans și programme sociale. O efervescență continuă. Constatăm o revenire spectaculoasă, după perioada pandemică, atât a evenimetelor culturale, dar și a publicului doritor de a participa. Aceste eforturi n-au trecut neobservate, pentru că numărul celor care se bucură este tot mai mare.

Pentru implicarea activă în viața Bisericii și pentru bogata activitate culturală, în semn de apreciere și recunoștință, în anul 2022 la Sărbătoarea Praznicului Nașterii Domnului, dl director al CCS Dumitru Fărcaș a primit din partea IPS Părinte Andrei Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, distinția Crucea Transilvană.

Așa cum veți putea asculta și în emisiunea Dialoguri la care a fost invitat, dl Flavius Milășan, directorul prestigioasei instituții de cultură clujene, arată că retrospectiva evenimentelor desfășurate de Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca în anul 2022, în parteneriat cu organizațiile studențești și ONG-uri a însumat peste 12.000 de tineri și studenți care au organizat la Casa Studenților 100 de evenimente.

La nivelul anului 2022, Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” a semnat 20 de contracte de parteneriat cu universități, asociații culturale și sportive, școli, care au facilitat în cadrul evenimentelor organizate aici, peste 16.000 de participanți.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Cultura și credința, cei doi piloni de bază ai societății | Flavius Milășan
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA