Diversitate și punți de legătură | Daniel Metz și Varga Attila

de | iun. 19, 2023

A vorbi despre diversitate și despre punți de legătură în diversitate, într-o lume și într-o eră a tehnologiei, pare o adevărată provocare. Oameni, idei, discipline ce par a nu avea, cel puțin la prima vedere, nimic în comun găsesc totuși cele mai interesante moduri de comunicare.
Așa se întâmplă și în cazul punților de legătură dintre cei doi invitați ai emisiunii Dialoguri de la Radio Renașterea: Profesor Doctor Honoris Causa Daniel Metz, care a elaborat lucrarea „Managementul ciclului de viaţa al sistemelor software” și cercetătorul știinţific al Academiei Române, Dr. Varga Attila care traduce, din limba maghiară în limba română, lucrarea monumentală a lui Jakab Elek, „Istoria Clujului”. Doi profesioniști ce demonstrează faptul că cele mai frumoase conexiuni care au impact constructiv în comunitate sunt create de oameni deschişi, dispuşi să împărtăşească şi să construiască împreună.
Vă invit să le ascultați găndurile și convingerile care-i fac să găsească mereu motivațiile de a conlucra, într-o dezbatere privind impactul tehnologiei asupra economiei şi asupra vieţii noastre de zi cu zi, pe de o parte, dar și nevoia de a cerceta trecutul într-o manieră academică, pe de altă parte.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Diversitate și punți de legătură | Daniel Metz și Varga Attila
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Părintele Nicolae Feier la Radio Renașterea

Părintele Nicolae Feier la Radio Renașterea

Vizitând orașul Bistrița, toate drumurile conduc înspre cea mai veche bisrică din nord-vestul Transilvaniei (sec. al XIII-lea), denumită și cunoscută deopotrivă de localnici și de turiști, drept „Biserica de la Coroana”. Având hramul „Intrarea în biserică a Maicii...

„Noaptea Europeană a Muzeelor”, ediția 2024

„Noaptea Europeană a Muzeelor”, ediția 2024

Aflat la cea de-a 20-cea ediție, cel mai important eveniment nocturn al iubitorilor de cultură și frumos, denumit „Noaptea Europeană a Muzeelor”, are loc în seara zilei de sâmbătă, 18 mai 2024. Ca de fiecare dată, pregătirile specifice crează o forfotă de bun-augur,...