Docudrama „Ascensiunea imperiilor: Otomaniiʺ (Mehmed vs Vlad) | Prof. Mihai-Florin Hasan

de | feb. 19, 2023

Pentru cine a urmărit docudrama „Ascensiunea imperiilor: Otomaniiʺ (Mehmed vs Vlad), cu certitudine a avut surpriza încântătoare de descoperi, vocea doctorului în istorie Mihai-Florin Hasan, comentând din punctul de vedere al unor aspecte legate de cronologie, de organizarea statală, dar și al personalității principelui Vlad, pentru că invitatul nostru este un excelent cunoscător al trecutului mediaval.

Iată că Româna a fost reprezentată și în acest domeniu, ceea ce ne face mândri și trebuie spus că aprecierile cunoștințelor sale despre istoria medievală a României, ne-au impresionat, domnia sa povestind cu lux de amănunte detalii din genealogiile unor familii vechi din istoria țării noastre.

Invitat al emisiunii Dialoguri la Radio Renașterea, dl Mihai-Florin Hasan, profesorul de istorie de la Colegiul Ortodox „Mitropolit Nicolae Colan” din Cluj-Napoca, ne-a oferit în detaliu povestea participării și aportului domniei sale la această producție cinematografică.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Docudrama „Ascensiunea imperiilor: Otomaniiʺ (Mehmed vs Vlad) | Prof. Mihai-Florin Hasan
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face este să fim aproape de semenii nostri, încercând mereu să facem lumea mai bună, iar un exemplu în acest sens este Asociația Mundia. Am avut reala bucurie de a vorbi cu dna Anca Rus, coordonatorul...