Doi ani de la demararea Proiectului „Liturghia și școala duminicală pentru copii”

de | mai 3, 2016

De  Praznicul Învierii Domnului s-au împlinit în Parohia clujeană „Schimbarea la Față” doi ani de la demararea proiectului „Liturghia şi şcoala duminicală pentru copii”. Astfel, sărbătoarea Sfintelor Paşti fost un prilej de mare bucurie pentru toţi copiii care participă săptămânal la Sfânta Liturghie săvârşită special pentru ei la demisolul locașului de cult situat pe Bulevardul Eroilor.

„Însoţiţi de părinţi şi bunici, Biserica îmbrăcată în haină de sărbătoare, a vibrat de glasurile îngereşti ale copiilor care au venit să se întâlnească cu Hristos cel Înviat în Sfânta Liturghie”, a spus părintele Vasile Gorcea.

În cuvântul de învăţătură adresat celor prezenţi, copiii au fost îndemnați la iubire, iertare, bunătate şi milostenie.

La sfârşitul slujbei, părintele Vasile Gorcea a binecuvântat printr-o rugăciune specială pasca şi ouăle roşii aduse pentru copii cu ocazia sărbătorii pascale, iar cei mici s-au bucurat de darurile primite şi pregătite special pentru ei în această zi.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Parohiile Ortodoxe Ilva Mică I și Ilva Mică II Someș, din Protopopiatul Năsăud, prin preoții Iuliu Brici și Ștefăniță Potra, în colaborare cu Parohia Ortodoxă Română Feldru și Asociația „O cană cu apă” a tinerilor ortodocși din Feldru, au organizat, în data de 30...

Hramul Parohiei Dej 3 – Dealul Florilor

Hramul Parohiei Dej 3 – Dealul Florilor

Marți, 30 ianuarie 2024, în ziua de prăznuire a Sfinților Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur, Parohia Dej 3 - Dealul Florilor și-a prăznuit hramul. Din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei,...