Elevii de elită ai Clujului, premiați de Arhiepiscopie

de | iul. 24, 2017

Elevii clujeni, care au obținut nota 10 la examenul de Bacalaureat, au fost premiați duminică seara de Arhiepiscopia Clujului. Momentul a avut loc în Catedrala mitropolitană, după slujba Vecerniei, în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, a părintelui consilier cultural Bogdan Ivanov și a inspectorului de religie al județului Cluj, Pr. Marian Sidon.

Au primi diplome și premii în bani din partea Arhiepiscopiei Clujului Luca Simionescu, Roxana Maria Chiorean, Beatrice Andreea Mărginean, Victor Alexandru Pădurean absolvenți ai Colegiului „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca, Alexandra Medea Câmpean de la Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, Ariana Georgeta Gonsales Popița de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca, Oana Laura Șuță de la Liceul Teoretic „Gh. Șincai” din Cluj-Napoca, Maria Mărgărițoiu și Ioana Diana Mureșan de la Liceul Teoretic „Pavel Dan” din Câmpia Turzii, Vlad Gelu Dumitru Racolță de la Liceul Teoretic „Alexandru Papiu Ilarian” din Dej și Daria Răduțiu de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Turda.

Părintele Mitropolit i-a felicitat pe tinerii de la liceele din Eparhie, care au obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat și le-a dorit să rămână la fel de studioși și pe mai departe:

A devenit deja o tradiție în Arhiepiscopia Clujului ca elevii cu rezultate deosebite la învățătură să fie gratulați.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 16:00, la Biserica cu hramurile „Sfântul Proroc Ioan Botezătorul” și „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sângeorz-Băi (Parohia Sângeorz-Băi III), județul Bistrița-Năsăud, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul,...