Festivalul WonderPuck vă invită la teatrul stradal al păpușilor | Lavinia Filip și Silvia Seușan (AUDIO)

de | sept. 5, 2022

Aflat la a șasea ediție în anul 2022, Festivalul Stradal Wonderpuck este o frumoasă formă de celebrare a bucuriei și inocenței copilăriei, o sărbătoare plină de zâmbete a începutului deopotrivă a începutului deopotrivă al toamnei și al școlii.

Desfășurat în perioada 9-11 septembrie 2022, în locații de acum consacrate ale Clujului, respectiv în Piața Unirii, curtea Muzeului de Artă, curtea Muzeului Etnografic al Transilvaniei – Palatul Reduta, Castelul Banffy și Bonțida, manifestarea se dovedește a fi o adevărată comunitate de artiști locali, naționali și internaționali, oferind o adevărată magie a păpușilor, ce leagă oamenii în împărtășirea bucuriilor. Vor fi desfășurate peste 50 de evenimente – peste 300 de artiști din 8 țări.

Invitate în emisiunea Dialoguri, dna Lavinia Filip – director executive Wonder Puck și dna Silvia Seușan – secretar literer la Teatrul Puck și Director de Programe în cadrul Proiectului WonderPuck, ne-au făcut bucuria de a ne prezenta informații extreme de utile pentru copiii și părinții îndrăgostiți de teatru de păpuși.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Festivalul WonderPuck vă invită la teatrul stradal al păpușilor | Lavinia Filip și Silvia Seușan (AUDIO)
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face este să fim aproape de semenii nostri, încercând mereu să facem lumea mai bună, iar un exemplu în acest sens este Asociația Mundia. Am avut reala bucurie de a vorbi cu dna Anca Rus, coordonatorul...