Fundația Regina Margareta a României a ajutat peste 500 de vârstnici să se pregătească pentru Paște

de | apr. 13, 2023

Fundația Regina Margareta a României a ajutat peste 500 de vârstnici cu alimente pentru Paște, activități de socializare, cupoane de cumpărături și activități culturale.

Fundația urmărește să contribuie la creșterea calității vieții seniorilor vulnerabili și să redea demnitatea persoanelor aflate la o vârstă înaintată prin acțiunile de ajutor material și de socializare.

În cadrul unei campanii desfășurate săptămâna trecută, aproximativ 130 de vârstnici din Capitală și din țară au primit pachete cu alimente și tichete pentru cumpărături pentru a-și achiziționa cele necesare traiului, a transmis Fundația Regina Margareta a României într-un comunicat de presă.

Pachetele au fost duse la casele persoanelor cu situații materiale dificile de voluntarii fundației care au socializat cu vârstnicii singuri.

De asemenea, alți 300 de vârstnici din Iași, București și Mureș au primit pachete cu alimente din partea organizațiilor locale care sunt sprijinite de Fundația Regina Margareta a României.

În Duminica Floriilor, bursierii programului „Tinere Talente” al fundației au susținut un recital de muzică clasică la trei centre de îngrijire pentru vârstnici din București.

Marți, 30 de seniori care au apelat de-a lungul timpului la „Telefonul vârstnicului” au fost invitați să ia masa împreună pentru a se bucura de interacțiunea cu alte persoane.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Comunicate de presă
Evaluarea Națională la finalul clasei a II-a, sesiunea mai 2024

Evaluarea Națională la finalul clasei a II-a, sesiunea mai 2024

În perioada 13-29 mai 2024, la nivelul județului Cluj, 6588 de elevi din clasele a II-a, dintre care 4699 de elevi din mediul urban și 1889 de elevi din mediul rural, vor susține evaluările specifice, la finalul clasei a II-a, desfășurate potrivit calendarului de...

Anul Puccini va fi sărbătorit la Opera română clujeană

Anul Puccini va fi sărbătorit la Opera română clujeană

Opera Națională Română Cluj-Napoca are bucuria de a prezenta PREMIERA operei TOSCA, un spectacol realizat în parteneriat cu Institutul Cultural Italian, Ambasada Italiei și Artexim pentru a celebra Anul Puccini în România. Cea mai nouă producție a Operei clujene va...

Românii de pretutindeni sunt invitați de ziua lor la București

Românii de pretutindeni sunt invitați de ziua lor la București

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) invită românii din afara granițelor la București, pentru o serie de manifestări dedicate lor și desfășurate în perioada 24-26 mai 2024. „Îi așteptăm acasă pe toți cei care își asumă cu mândrie identitatea românească...