Fundația Regina Margareta a României a ajutat peste 500 de vârstnici să se pregătească pentru Paște

de | apr. 13, 2023 | Comunicate de presă

Fundația Regina Margareta a României a ajutat peste 500 de vârstnici cu alimente pentru Paște, activități de socializare, cupoane de cumpărături și activități culturale.

Fundația urmărește să contribuie la creșterea calității vieții seniorilor vulnerabili și să redea demnitatea persoanelor aflate la o vârstă înaintată prin acțiunile de ajutor material și de socializare.

În cadrul unei campanii desfășurate săptămâna trecută, aproximativ 130 de vârstnici din Capitală și din țară au primit pachete cu alimente și tichete pentru cumpărături pentru a-și achiziționa cele necesare traiului, a transmis Fundația Regina Margareta a României într-un comunicat de presă.

Pachetele au fost duse la casele persoanelor cu situații materiale dificile de voluntarii fundației care au socializat cu vârstnicii singuri.

De asemenea, alți 300 de vârstnici din Iași, București și Mureș au primit pachete cu alimente din partea organizațiilor locale care sunt sprijinite de Fundația Regina Margareta a României.

În Duminica Floriilor, bursierii programului „Tinere Talente” al fundației au susținut un recital de muzică clasică la trei centre de îngrijire pentru vârstnici din București.

Marți, 30 de seniori care au apelat de-a lungul timpului la „Telefonul vârstnicului” au fost invitați să ia masa împreună pentru a se bucura de interacțiunea cu alte persoane.

Mai multe din Comunicate de presă
Solidarizare creștină cu victimele tragediei de la Crevedia

Solidarizare creștină cu victimele tragediei de la Crevedia

Patriarhia Română exprimă profundul său regret pentru victimele exploziei petrecute sâmbătă, 26 august 2023, în localitatea Crevedia din județul Dâmbovița. Acest tragic eveniment soldat cu multe victime umane, în cazul actual două persoane decedate și 56 rănite, este...

Când are loc noua preselecția anuală pentru Tronos Junior

Când are loc noua preselecția anuală pentru Tronos Junior

Sâmbătă, 9 septembrie, la Biserica „Nașterea Domnului” – Foișorul Mavrocordaților din București, are loc preselecția anuală pentru grupul Tronos Junior. Vârsta minimă pentru participare este de nouă ani. Preselecția începe la orele 17:00. Fiecare nouă grupă de muzică...