Iași: Părintele Constantin Necula își va prezenta cartea despre Sf. Nicolae în Campusul studențesc Tudor Vladimirescu

de | dec. 6, 2023

Părintele Constantin Necula își va prezenta miercuri cartea despre Sfântul Ierarh Nicolae în Biserica din Campusul studențesc „Tudor Vladimirescu” din Iași.

Prezentarea cărții „Viața Sfântului Ierarh Nicolae” va avea loc după oficierea Sfintei Liturghii în Biserica „Sfântul Mucenic Iulian din Tars”.

La intrarea în lăcașul de cult va fi amenajat un stand de unde doritorii își pot achiziționa cartea care va fi semnată de Părintele Necula la finalul prezentării.

„Figura bătrânului, gesturile lui de mare cordialitate, izvorâte din credința lui în Iisus Hristos, sunt astăzi numai bune de pus pe rana indiferentismului nostru, a lipsei de omenie prin care trece omenirea”, se arată în descrierea volumului.

Cartea oferă cititorilor o imagine amplă a Sfântului Nicolae și a motivelor pentru care a ajuns să fie iubit de copiii din lumea întreagă.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Comunicate de presă
Noi hotărâri ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

Noi hotărâri ale Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

În ziua de joi, 29 februarie 2024, în Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei, sub președinția Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, a avut loc ședința de lucru a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române. Principalele hotărâri ale Sfântului...

2025 a fost declarat Anul Centenar al Patriarhiei Române

2025 a fost declarat Anul Centenar al Patriarhiei Române

Camera deputaților a adoptat marți un proiect de lege prin care anul 2025 a fost declarat la nivel național Anul Centenar al Patriarhiei Române. Proiectul a fost conceput în contextul în care, în 2025, Biserica Ortodoxă Română va împlini 140 de ani de la recunoașterea...

CTP – Mai mulți pensionari au dreptul la abonament gratuit

CTP – Mai mulți pensionari au dreptul la abonament gratuit

Primăria Municipului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca S.A  anunţă ca s-au  majorat plafoanele  de la care pensionarii au dreptul la abonament gratuit și invită pensionarii, persoanele peste 70 de ani si cetatenii de onoare la Centrele de vanzare...