Înscrierea la concursul Culorile Ortodoxiei dedicat Greciei se prelungește până la finele lunii iulie

de | iul. 18, 2023

Termenul-limită de înscriere a imaginilor la concursul Culorile Ortodoxiei a fost prelungit până în data de 31 iulie. Ediția din acest an este dedicată Greciei.

Concursul este deschis tuturor fotografilor profesioniști și amatori din întreaga lume, iar participarea este gratuită. Pot fi înscrise imagini pentru următoarele categorii: Locuri, Reportaj, Oameni, Detalii. Participanții sunt invitați să trimită până la șase fotografii pentru fiecare categorie.

Juriul are componență internațională, din el făcând parte și Aurelian Iftimiu, consilier patriarhal și Directorul Agenției de știri Basilica a Patriarhiei Române.

Pentru a înscrie fotografii în concurs, trimiteți fotografiile prin e-mail la greece@orthphoto.net și includeți următorul formular de participare.

Proiectul „Culorile Ortodoxiei” se desfășoară de 12 ani și în fiecare an este dedicat unei țări. Până în prezent, edițiile anterioare au fost dedicate pe rând Albaniei, Bulgariei, Ciprului, Finlandei, Georgiei, Poloniei, Rusiei, României, Serbiei și Țării Sfinte.

Proiectul din fiecare an se finalizează cu câte o expoziție de fotografie și publicarea unui album cu cele mai apreciate imagini înscrise în concurs. Până în prezent, expozițiile dedicate concursului au ajuns în 16 țări.

Facebook / OrthPhoto (Katia Ioannou)

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Comunicate de presă
Anul Puccini va fi sărbătorit la Opera română clujeană

Anul Puccini va fi sărbătorit la Opera română clujeană

Opera Națională Română Cluj-Napoca are bucuria de a prezenta PREMIERA operei TOSCA, un spectacol realizat în parteneriat cu Institutul Cultural Italian, Ambasada Italiei și Artexim pentru a celebra Anul Puccini în România. Cea mai nouă producție a Operei clujene va...

Românii de pretutindeni sunt invitați de ziua lor la București

Românii de pretutindeni sunt invitați de ziua lor la București

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni (DRP) invită românii din afara granițelor la București, pentru o serie de manifestări dedicate lor și desfășurate în perioada 24-26 mai 2024. „Îi așteptăm acasă pe toți cei care își asumă cu mândrie identitatea românească...