Întrunirea tuturor confesiunilor creștine din Municipiul Dej „Pentru Viață”!

de | oct. 30, 2016

Toate Confesiunile Creștine din Municipiul Dej s-au întâlnit joi, 27 octombrie 2016, de la ora 19:00,  la Protopopiatul Ortodox Dej, pentru a discuta despre avort și urmările pe care acesta le poate avea asupra celor ce-l săvârșesc.

Fiecare specialist în consiliere pre și post avort a vorbit despre ceea ce  reprezintă săvârșirea unui avort și repercursiunile acestuia asupra mamelor, în special.

Concluzia întâlnirii a fost că: ,, nu trebuie să ne aşteptăm să se întâmple minuni, să nu ne aşteptăm că vom schimba opinii, dar faptul că încercăm să facem ceva, e mai mult decât nimic”!

Pana în 6 noiembrie în mai multe orașe din țară, între care se numără Cluj-Napoca, Gherla și Bistrița, se desfășoară Campania „40 de zile pentru viață” în care preoți și voluntari se implică în acțiuni de conștientizare a cetățenilor asupra repercursiunilor catastrofale pe care le are avortul.

De asemenea, ei se roagă pentru odihna sufletelor copilașilor nenăscuți.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Bucurie și prietenie sub aripa Bisericii la Ilva Mică

Parohiile Ortodoxe Ilva Mică I și Ilva Mică II Someș, din Protopopiatul Năsăud, prin preoții Iuliu Brici și Ștefăniță Potra, în colaborare cu Parohia Ortodoxă Română Feldru și Asociația „O cană cu apă” a tinerilor ortodocși din Feldru, au organizat, în data de 30...

Hramul Parohiei Dej 3 – Dealul Florilor

Hramul Parohiei Dej 3 – Dealul Florilor

Marți, 30 ianuarie 2024, în ziua de prăznuire a Sfinților Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Teologul și Ioan Gură de Aur, Parohia Dej 3 - Dealul Florilor și-a prăznuit hramul. Din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei,...