Întrunirea tuturor confesiunilor creștine din Municipiul Dej „Pentru Viață”!

de | oct. 30, 2016 | Activități parohiale

Toate Confesiunile Creștine din Municipiul Dej s-au întâlnit joi, 27 octombrie 2016, de la ora 19:00,  la Protopopiatul Ortodox Dej, pentru a discuta despre avort și urmările pe care acesta le poate avea asupra celor ce-l săvârșesc.

Fiecare specialist în consiliere pre și post avort a vorbit despre ceea ce  reprezintă săvârșirea unui avort și repercursiunile acestuia asupra mamelor, în special.

Concluzia întâlnirii a fost că: ,, nu trebuie să ne aşteptăm să se întâmple minuni, să nu ne aşteptăm că vom schimba opinii, dar faptul că încercăm să facem ceva, e mai mult decât nimic”!

Pana în 6 noiembrie în mai multe orașe din țară, între care se numără Cluj-Napoca, Gherla și Bistrița, se desfășoară Campania „40 de zile pentru viață” în care preoți și voluntari se implică în acțiuni de conștientizare a cetățenilor asupra repercursiunilor catastrofale pe care le are avortul.

De asemenea, ei se roagă pentru odihna sufletelor copilașilor nenăscuți.

Ultimele articole

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

Agenda ierarhilor în Duminica a 5-a după Paști

În Duminica a 5-a după Paști (a Samarinencei), 22 mai 2022, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...