Întrunirea tuturor confesiunilor creștine din Municipiul Dej „Pentru Viață”!

de | oct. 30, 2016 | Activități parohiale

Toate Confesiunile Creștine din Municipiul Dej s-au întâlnit joi, 27 octombrie 2016, de la ora 19:00,  la Protopopiatul Ortodox Dej, pentru a discuta despre avort și urmările pe care acesta le poate avea asupra celor ce-l săvârșesc.

Fiecare specialist în consiliere pre și post avort a vorbit despre ceea ce  reprezintă săvârșirea unui avort și repercursiunile acestuia asupra mamelor, în special.

Concluzia întâlnirii a fost că: ,, nu trebuie să ne aşteptăm să se întâmple minuni, să nu ne aşteptăm că vom schimba opinii, dar faptul că încercăm să facem ceva, e mai mult decât nimic”!

Pana în 6 noiembrie în mai multe orașe din țară, între care se numără Cluj-Napoca, Gherla și Bistrița, se desfășoară Campania „40 de zile pentru viață” în care preoți și voluntari se implică în acțiuni de conștientizare a cetățenilor asupra repercursiunilor catastrofale pe care le are avortul.

De asemenea, ei se roagă pentru odihna sufletelor copilașilor nenăscuți.

Ultimele articole

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

Ieșire in comunitate Penitenciarul Gherla

În ziua Înainte prăznuirii Bunei Vestiri, un grup de persoane private de libertate, rezidente ale Centrului Terapeutic Lotus din Penitenciarul de maxima siguranța Gherla însoțite de preotul capelan alături de cadre din Serviciul Educație , Sectorul Reintegrare Socială...

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Sărbătoare duhovncicească la Nepos

Duminica a treia din Postul Mare a însemnat pentru credincioșii ortodocși ai Parohiei Ortodoxe Nepos un moment de mare sărbătoare duhovnicească: din încredințarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei un grup de elevi seminariști din Cluj-Napoca...