ÎPS Andrei: „Rugăciunea făcută cu stăruință și credință este primită în Cer”

de | ian. 24, 2016

Rugăciunea făcută cu stăruință și credință este primită în Cer, a spus ÎPS Andrei credincioșilor clujeni ce au participat astăzi la Sfânta Liturghie la biserica „Sfântul Apostol Toma” din oraș.

În cuvântul său de învățătură, Părintele Mitropolit i-a încurajat pe creștini să ia exemplul orbului din evanghelia de astăzi și să se roage cu toată puterea. Le-a oferit în acest sens și două exemple de rugăciuni scurte care pot fi rostite neîncetat și care, potrivit marelui duhovnic Teofil Părăian, pot aduce oamenilor, mântuirea. Este vorba de rugăciunea lui Iisus «Doamne Iisuse Hristoase, Fiul Lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul» și cea către Preasfânta Lui Maică: «Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluiește-ne pe noi »:

La Sfânta Liturghie, oficiată de Înaltpreasfințitul Părinte Andrei în biserica „Sfântul Apostol Toma” din cartierul clujean Mărăști au participat un număr mare de preoți și credincioși. Au fost prezenți la slujbă și reprezentanți ai Centrului Eparhial, preoți profesori de la cele două școli teologice clujene, părinți protopopi, dar și oficialități militare și civile.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...