Lucrarea filantropică a Bisericii și moduri de ajutorare a celor nevoiași

de | nov. 17, 2016 | Activități parohiale

Joi 17 noiembrie a avut loc ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Cluj I. Începând cu ora10.30 a fost săvârșită slujba de Tedeum după care, ședința a fost deschisă de părintele protopop Dan Hognogi.

Invitatul de luna aceasta, domnul Dan Bârsan, consultant în accesarea de fonduri europene, a realizat o prezentare axată pe implementarea proiectelor în mediul rural.
S-a discutat apoi și despre seria de cateheze ce urmează a fi susținute în toate bisericile din cadrul Arhiepiscopiei Clujului.
Punctul central al ședinței a constat în prezentarea concertului caritabil din data de 2 decembrie 2016 intitulat „Domnul Iisus cel Milostiv si ucenicii Săi”, eveniment ce are ca scop principal sprijinirea unor persoane cu dizabilități.
De asemenea va avea loc o colecta pentru persoanele nevoiașe, fiind vorba despre adunarea de bani si alimente neperisabile.
În încheiere s-au discutat probleme de natură administrativă, ne-a transmis  corespondentul Radio Renașterea în Protopopiatul Cluj I, părintele Mihai Pop.

Ultimele articole

Credința, pe tabla de șah

Credința, pe tabla de șah

Dacă ar fi să-l „definesc” pe părintele Ovidiu Gavrea printr-un cuvânt (în măsura în care oamenii pot fi „definiți” prin unul sau mai multe cuvinte), i-aș spune „Părintele Bucurie”. Sau „Părintele Dragoste”. Sau „Părintele Prieten”. Și nu cred că este cineva, dintre...

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Ziua mamei, în Parohia Hășdate

Duminică, 8 martie 2020, în Duminica Ortodoxiei copiii din Parohia Ortodoxă Hășdate din Protopopiatul Gherla și-au îndreptat gândurile spre mamele și bunicile lor. Astfel, plini de emoție ei au cântat și au recitat versuri dedicate mamei, iar în final au transmis...