Lucrarea filantropică a Bisericii și moduri de ajutorare a celor nevoiași

de | nov. 17, 2016

Joi 17 noiembrie a avut loc ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Cluj I. Începând cu ora10.30 a fost săvârșită slujba de Tedeum după care, ședința a fost deschisă de părintele protopop Dan Hognogi.

Invitatul de luna aceasta, domnul Dan Bârsan, consultant în accesarea de fonduri europene, a realizat o prezentare axată pe implementarea proiectelor în mediul rural.
S-a discutat apoi și despre seria de cateheze ce urmează a fi susținute în toate bisericile din cadrul Arhiepiscopiei Clujului.
Punctul central al ședinței a constat în prezentarea concertului caritabil din data de 2 decembrie 2016 intitulat „Domnul Iisus cel Milostiv si ucenicii Săi”, eveniment ce are ca scop principal sprijinirea unor persoane cu dizabilități.
De asemenea va avea loc o colecta pentru persoanele nevoiașe, fiind vorba despre adunarea de bani si alimente neperisabile.
În încheiere s-au discutat probleme de natură administrativă, ne-a transmis  corespondentul Radio Renașterea în Protopopiatul Cluj I, părintele Mihai Pop.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Ședință administrativă lunară în Protopopiatul Năsăud

Preoții din cuprinsul Protopopiatului Năsăud s-au reunit miercuri, 22 mai 2024, la sediul instituției, în cadrul ședinței administrative din această lună. În debutul ședinței, Părintele Protopop Ovidiu Sermeșan a adus la cunoștință clericilor ultimele noutăți de ordin...

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

Hramul Mănăstirii „Sfântul Gheorghe” din Dej

La Mănăstirea „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Municipiul Dej au debutat duminică, 21 aprilie 2024, evenimentele dedicate prăznuirii sfântului ocrotitor. Cu acest prilej, din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului,...