Joi 17 noiembrie a avut loc ședința administrativă lunară a preoților din Protopopiatul Cluj I. Începând cu ora10.30 a fost săvârșită slujba de Tedeum după care, ședința a fost deschisă de părintele protopop Dan Hognogi.

Invitatul de luna aceasta, domnul Dan Bârsan, consultant în accesarea de fonduri europene, a realizat o prezentare axată pe implementarea proiectelor în mediul rural.
S-a discutat apoi și despre seria de cateheze ce urmează a fi susținute în toate bisericile din cadrul Arhiepiscopiei Clujului.
Punctul central al ședinței a constat în prezentarea concertului caritabil din data de 2 decembrie 2016 intitulat „Domnul Iisus cel Milostiv si ucenicii Săi”, eveniment ce are ca scop principal sprijinirea unor persoane cu dizabilități.
De asemenea va avea loc o colecta pentru persoanele nevoiașe, fiind vorba despre adunarea de bani si alimente neperisabile.
În încheiere s-au discutat probleme de natură administrativă, ne-a transmis  corespondentul Radio Renașterea în Protopopiatul Cluj I, părintele Mihai Pop.