Parohia Sebiș a achiziționat o autospecială de stingere a incendiilor

de | apr. 15, 2022 | Actualitatea religioasă

După ce în ultimii ani comunitatea a fost afectată de o serie de incendii, Parohia Ortodoxă Sebiș a achiziționat o autospecială care să ajute la stingerea focului.

Aceasta va deservi, pe lângă comunitatea din Sebiș, la nevoie și celelalte sate vecine.

Achiziționarea autospecialei a fost coordonată de preotul paroh, Pr. Ciprian Frățilă și de viceprimarul comunei Sieuț, Florin Simionca, prin implicarea directă a tinerilor din localitate.

„Trecand în ultimii ani prin câteva incendii care au marcat viețile oamenilor din localitate, de fiecare dată am fost alături de ei, reușind acum încă în lucru frumos și util. În timp record am achiziționat pentru parohie o autospecială de stingere a incendiilor ” spune preotul paroh, părintele Ciprian Frățilă.

Autospeciala va fi utilizată în stingerea incendiilor alături de cea a Primăriei din Șieut. Mașina va fi utilizată de  grupul de voluntari ai SVSU PAROHIA ORTODOXA SEBIȘ, format din tineri din localitate.

Ultimele articole

Cinstirea Icoanelor. Ce ne spune textul biblic ? P2

Cinstirea Icoanelor. Ce ne spune textul biblic ? P2

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură” susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.20

Mărturisiţi-vă Domnului că este bun!

Mărturisiţi-vă Domnului că este bun!

Vremurile pe care le trăim sunt grele. Parcă toate rânduielile s-au dat peste cap şi nimeni nu ştie ce să facă. Cele rele nu se mai pot îndrepta şi cele ce lipsesc nu se mai pot număra. Priveliştea pe care ţi-o oferă societatea de consum te duce cu gândul la cetatea...