Parohia Sebiș a achiziționat o autospecială de stingere a incendiilor

de | apr. 15, 2022

După ce în ultimii ani comunitatea a fost afectată de o serie de incendii, Parohia Ortodoxă Sebiș a achiziționat o autospecială care să ajute la stingerea focului.

Aceasta va deservi, pe lângă comunitatea din Sebiș, la nevoie și celelalte sate vecine.

Achiziționarea autospecialei a fost coordonată de preotul paroh, Pr. Ciprian Frățilă și de viceprimarul comunei Sieuț, Florin Simionca, prin implicarea directă a tinerilor din localitate.

„Trecand în ultimii ani prin câteva incendii care au marcat viețile oamenilor din localitate, de fiecare dată am fost alături de ei, reușind acum încă în lucru frumos și util. În timp record am achiziționat pentru parohie o autospecială de stingere a incendiilor ” spune preotul paroh, părintele Ciprian Frățilă.

Autospeciala va fi utilizată în stingerea incendiilor alături de cea a Primăriei din Șieut. Mașina va fi utilizată de  grupul de voluntari ai SVSU PAROHIA ORTODOXA SEBIȘ, format din tineri din localitate.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Geaca

Liturghie arhierească și sfințirea capelei mortuare din Geaca

Sâmbătă, 20 aprilie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității din Parohia Geaca, județul Cluj, cu prilejul sfințirii capelei mortuare...