Oameni de ieri și de azi
Patriarhul Miron Cristea – un militant pentru românismul genuin

<span style='color:#B00000  ;font-size:14px;'>Oameni de ieri și de azi</span> <br> Patriarhul Miron Cristea – un militant pentru românismul genuin</p>

Cea de-a treia emisiune din serialul intitulat ,,Oameni de ieri și de azi”, este dedicată primului patriarh, Miron Cristea, părintele conf. Univ. Dr. Florin Dobrei de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Caransebeș, părintele lect. Univ. Dr. Daniel Alic, de la aceeași facultate și cercetătorii clujeni dr. Mircea Gheorghe Abrudan și drd. Mihai-Octavian Groza, fiind cei care-l ajută în acest demers anamnetic.

Autor

Maxim Morariu

Iuliu-Marius Morariu (ieromonahul Maxim) este doctorand al Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca. Este de asemenea, licenţiat al Facultăţii de Teologie Ortodoxă şi al Facultăţii de Istorie şi Filosofie al Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi absolvent al masteratelor în cadrul celor două facultăţi. A elaborat şi publicat peste 200 de studii şi articole de teologie şi istorie şi 10 volume, apărute la edituri din ţară şi străinătate.

Articole pe aceeași temă

Distribuie