Judecata lui Dumnezeu şi judecata oamenilor 4

de | apr. 6, 2016

În cadrul acestei emisiuni vom vorbi din nou despre „Judecata lui Dumnezeu şi judecata oamenilor”. Dacă judecata lui Dumnezeu înseamnă vădirea întregii noastre vieţi în faţa Lui, cu toate cele ascunse ale noastre, judecata oamenilor este subiectivă şi incompletă, pentru că omul nu cunoaşte inima aproapelui său. De aceea, Mântuitorul ne îndeamnă să nu judecăm şi astfel nu vom fi judecaţi de Dumnezeu. Stăm de vorbă cu Părintele Arhimandrit Teofil Roman, eclesiarhul catedralei mitropolitane din Cluj-Napoca.

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/catalin-palimaru/" target="_self">Pr. Cătălin Pălimaru</a>

Pr. Cătălin Pălimaru

Preot, directorul Editurii Renașterea, doctor în teologie.

Mai multe

Categoria Psalmilor Didactico-Sapiențiali – Psalmul 118 (119)

Categoria Psalmilor Didactico-Sapiențiali – Psalmul 118 (119)

Legea Domnului (Tora) este unul dintre subiectele centrale ale Psaltirii, în special al psalmului acesta. Psalmistul descrie, în cadrul acestei ode sapiențiale, două căi (cea a nelegiuiților și cea a drepților). În cazul categoriei din urmă cugetarea la Legea Domnului...

Sfânta Treime. Ce ne spune textul biblic? P3

Sfânta Treime. Ce ne spune textul biblic? P3

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură”, susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.20.22.