Pr. Bogdan Pop – Activitatea preotului de caritate în vreme de pandemie

de | mai 25, 2021

Invitatul acestei ediții a emisiunii Preot și comunitate este părintele Bogdan Pop, preot de caritate la Spitatul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Am vorbit mai multe despre activitatea unui preot ortodox în cadrul unui spital-suport Covid 19.

Pr. Bogdan Pop - Activitatea preotului de caritate în vreme de pandemie


Părintele Bogdan Pop s-a născut în data 27 februarie 1977 în municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj. A urmat cursurile Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, promoția 1997 și ale Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, promoția 2001.

Hirotonit preot de către Înaltpreasfințitul Bartolomeu Anania în data 17 martie 2002 pe seama Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, având ca punct de slujire Capela „Sfinții Doctori Cosma și Damian”. În perioada 1 septembrie 1998 – 31 martie 2002 a ocupat funcția de arhivar în Cadrul Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Preot și comunitate
Preot și comunitate
Pr. Bogdan Pop - Activitatea preotului de caritate în vreme de pandemie
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/coco/" target="_self">Pr. Cosmin Vele</a>

Pr. Cosmin Vele

Hirotonit preot în 2007 pe seama Parohiei Câmpenești, Protopopiatul Cluj I, unde a slujit până la data de 1 noiembrie 2013 când a fost transferat la Parohia ,,Sfântul Ioan Botezătorul” din Cluj-Napoca unde slujește în prezent. Din anul 2002 până în prezent este redactor al postului de radio ,,Renașterea”.

Emisiuni recente