Primul diacon al PS Vasile Someșanul, despre începuturile slujirii arhierești

de | oct. 16, 2021

Alături de Părintele Cornel Felecan, actualmente paroh al Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din Cluj-Napoca, primul diacon al Preasfințitului Părinte Vasile Flueraș, vă invităm la un dialog despre primii ani de slujire arhierească, despre rutina zilnică și despre activitatea misionară intensă a fostului Episcop vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.


Foto: PS Vasile Someșanul, slujind împreună cu părintele diacon Cornel Felecan la cununia tinerilor Claudiu Precup și Maria Câmpan (Biserica „Sfântul Arhidiacon Ștefan”, Zalău, 2001)

Preot și comunitate
Preot și comunitate
Primul diacon al PS Vasile Someșanul, despre începuturile slujirii arhierești
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/coco/" target="_self">Pr. Cosmin Vele</a>

Pr. Cosmin Vele

Hirotonit preot în 2007 pe seama Parohiei Câmpenești, Protopopiatul Cluj I, unde a slujit până la data de 1 noiembrie 2013 când a fost transferat la Parohia ,,Sfântul Ioan Botezătorul” din Cluj-Napoca unde slujește în prezent. Din anul 2002 până în prezent este redactor al postului de radio ,,Renașterea”.

Emisiuni recente

Lucrarea terapeutică plină de iubire a părintelui duhovnicesc I

Lucrarea terapeutică plină de iubire a părintelui duhovnicesc I

Am detaliat, în emisiunile precedente, în cadrul discuțiilor noastre legate de Lucrarea (sau înfăptuirea) tămăduirii prin iubire, aspecte privind: Procesul tămăduirii și lucrarea terapeutică duhovnicească în scrierile unor teologi contemporani bazate pe tradiția...

Despre rugăciune

Despre rugăciune

Și în cadrul acestei emisiuni vom discuta despre rugăciune - o lucrare de căpetenie pentru viața noastră duhovnicească. Rugăciunea are și un caracter particular și unul public, ambele într-o strânsă legătură. Prin practicarea rugăciunii Dumnezeu este chemat în viața...