Provocările familiei contemporane

de | nov. 18, 2021

Ediția de săptămâna aceasta a emisiunii noastre o dedicăm provocărilor pe care familia contemporană le întâlnește la tot pasul în lumea postmodernă.

Împreună cu invitatul permanent, dr. Gabriel Noje, doctor în teologie al Facultății din Cluj-Napoca, am abordat câteva aspecte precum: evoluția familiei de-a lungul vremii, discuții contradictorii în jurul familiei tradiționale, raportul dintre iubire, greutăți și sacrificiu, dar ne-am oprit și asupra unor subiecte mai delicate precum natalitate vs sexualitate.

Pace și bucurie!

Cultură, morală, societate
Cultură, morală, societate
Provocările familiei contemporane
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/pr-robert-kovacs/" target="_self">Pr. Robert Kovacs</a>

Pr. Robert Kovacs

Absolvent al studiilor de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent, doctorand în cadrul aceleiași instituții de învățământ superior. Redactor la Radio Renașterea și preot paroh la Parohia Ortodoxă „Sfântul Silvestru” din Cluj-Napoca.

Emisiuni recente

Pe cine botezăm? Ce ne spune Biblia? P4

Pe cine botezăm? Ce ne spune Biblia? P4

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură”, susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană, este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19:00 - 20:22.

Evanghelia lui Hristos – Cuvântul Vieții

Evanghelia lui Hristos – Cuvântul Vieții

Viața Mântuitorului Iisus Hristos ne este împărtășită de Biserică, iar învățătura Lui și crâmpeie din parcursul Său pământesc ne sunt cunoscute din Evanghelie. Citindu-se Evanghelia în biserică, într-un fel ne împărtășim de Hristos, în calitate de Cuvânt al lui...