PS Benedict Bistrițeanul le-a vorbit tinerilor ieșeni despre „Chemarea Bisericii și oferta lumii”

de | apr. 6, 2023 | Actualitatea religioasă

Joi, 6 aprilie 2023, la Iași, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a susținut o conferință pe tema „Chemarea Bisericii și oferta lumii”. Ierarhul a fost invitatul Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Iași.

Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul a oferit o perspectivă asupra temei anunțate și a oferit recomandări pentru tinerii studenți din Iași.

 

În partea a doua a întâlnirii, a avut loc o sesiune de întrebări și răspunsuri. Pe această cale, Preasfințita Sa a răspuns tuturor întrebărilor primite din partea celor prezenți, oferind sfaturi și îndemnuri folositoare spre zidirea sufletească.

 

Evenimentul a avut loc în Aula Magna „Mihai Eminescu” a Universității „Alexandru Ioan Cuza”din Iași și a fost transmis pe canalele media ale portalului ortodox Doxologia.ro.

Mai multe fotografii AICI

Autor: Darius Echim / Mitropolia Clujului

Foto credit: Pr. Silviu Cluci

Zilele Artei Bizantine – ediția a XIX-a (5-6 octombrie 2023)

Zilele Artei Bizantine – ediția a XIX-a (5-6 octombrie 2023)

Ajunse la cea de-a XIX-a ediție, „Zilele Artei Bizantine” se vor desfășura la Cluj-Napoca în perioada 5-6 octombrie 2023, în seria de evenimente numărându-se participarea grupului „Sfântul Ioan Damaschinul”, dirijat cu acest prilej de către Prof. Univ. Dr. Grigorios...