PS Benedict Bistrițeanul le-a vorbit tinerilor ieșeni despre „Chemarea Bisericii și oferta lumii”

de | apr. 6, 2023

Joi, 6 aprilie 2023, la Iași, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, a susținut o conferință pe tema „Chemarea Bisericii și oferta lumii”. Ierarhul a fost invitatul Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) – Filiala Iași.

Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul a oferit o perspectivă asupra temei anunțate și a oferit recomandări pentru tinerii studenți din Iași.

 

În partea a doua a întâlnirii, a avut loc o sesiune de întrebări și răspunsuri. Pe această cale, Preasfințita Sa a răspuns tuturor întrebărilor primite din partea celor prezenți, oferind sfaturi și îndemnuri folositoare spre zidirea sufletească.

 

Evenimentul a avut loc în Aula Magna „Mihai Eminescu” a Universității „Alexandru Ioan Cuza”din Iași și a fost transmis pe canalele media ale portalului ortodox Doxologia.ro.

Mai multe fotografii AICI

Autor: Darius Echim / Mitropolia Clujului

Foto credit: Pr. Silviu Cluci

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 16:00, la Biserica cu hramurile „Sfântul Proroc Ioan Botezătorul” și „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sângeorz-Băi (Parohia Sângeorz-Băi III), județul Bistrița-Năsăud, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul,...