Rocada Artelor și Alfabetul Tactil al Culorilor

de | mai 21, 2023

Continuăm să invităm și să purtăm dialoguri minunate cu și despre oameni care crează evenimente dedicate semenilor lor, în general, dar mai ales acelora dintre noi care suntem mai speciali, în mod deosebit.

Invitați ai emisiunii Dialoguri, dl Remus Octavian Câmpean – de la Asociația Rocade și dl Tudor de la Asociația Alfabetul Scripor, ne-au adus în atenție nevoia de a oferi celor mari și mici, momente de neuitat, de a le fi alături în dorința lor de afirmare și de adaptare la toate aspectele vieții de zi cu zi.

În sprijinul celor de mai sus, amintim doar faptul că Tudor Paul este un artist și inventator român care a inventat Alfabetul Tactil al Culorilor, cunoscut și ca Alfabetul Scripor și care este folosit de către persoanele cu deficiențe de vedere.

Radio Renasterea
Radio Renasterea
Rocada Artelor și Alfabetul Tactil al Culorilor
Loading
/

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Protecția socială – o prioritate a Primăriei Cluj-Napoca

Protecția socială – o prioritate a Primăriei Cluj-Napoca

Un serviciu foarte important în cadrul Direcției de Asistență Socială a Primăriei Municipiului Cluj-Napoca este cel al protecției sociale. În permanență corelat la nevoile comunității clujene, echipa acestui department vin în întâmpinarea beneficiarilor săi și caută...

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Speranță pentru suflet – Asociația Mundia

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le putem face este să fim aproape de semenii nostri, încercând mereu să facem lumea mai bună, iar un exemplu în acest sens este Asociația Mundia. Am avut reala bucurie de a vorbi cu dna Anca Rus, coordonatorul...