Ședința preoților din protopopiatul Cluj I, precedată de slujirea Liturghiei

de | iun. 21, 2016

Clericii din protopopiatul Cluj I s-au întâlnit marți, 21 iunie 2016, pentru a coliturghisi împreună în parohia Popești.

Așa a început ședința lunară a protopopiatului, a cărei invitat special, Laura Trușan de la Muzeul Enografic al Transilvaniei, le-a vorbit preoților despre identificarea și conservarea obiectelor de patrimoniu.

Specialistul le-a explicat clericilor care sunt principalele pericole care afectează obiectele de cult, aceștia având ocazia de a pune întrebări și de a primi sfaturi concrete despre modalitățile prin care pot soluționa eventualele probleme ale obiectelor de patrimoniu din parohiile lor.

Tot în această ședință s-au discutat evenimentele organizate în perioada următoare de protopopiatul Cluj I. Între acestea, se numără două tabere gratuite pentru copii și tineri, a declarat părintele protopop Dan Hognogi:

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

Noaptea Muzeelor 2024 la Muzeul Mitropoliei Clujului

A fost o nouă Noapte a Muzeelor memorabilă pentru instituția noastră, a douăzecea pe plan european și național și a zecea de când, într-un număr atât de mare, ne treceți pragul. Și în seara zilei de 18 mai 2024, peste 900 de vizitatori au dorit să descopere un spațiu...