Ședința preoților din protopopiatul Cluj I, precedată de slujirea Liturghiei

de | iun. 21, 2016

Clericii din protopopiatul Cluj I s-au întâlnit marți, 21 iunie 2016, pentru a coliturghisi împreună în parohia Popești.

Așa a început ședința lunară a protopopiatului, a cărei invitat special, Laura Trușan de la Muzeul Enografic al Transilvaniei, le-a vorbit preoților despre identificarea și conservarea obiectelor de patrimoniu.

Specialistul le-a explicat clericilor care sunt principalele pericole care afectează obiectele de cult, aceștia având ocazia de a pune întrebări și de a primi sfaturi concrete despre modalitățile prin care pot soluționa eventualele probleme ale obiectelor de patrimoniu din parohiile lor.

Tot în această ședință s-au discutat evenimentele organizate în perioada următoare de protopopiatul Cluj I. Între acestea, se numără două tabere gratuite pentru copii și tineri, a declarat părintele protopop Dan Hognogi:

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Părintele Mitropolit Andrei își cinstește ocrotitorul spiritual

Părintele Mitropolit Andrei își cinstește ocrotitorul spiritual

Joi, 30 noiembrie 2023, Biserica Ortodoxă Română îl sărbătoreşte pe Sfântul Apostol Andrei, cel întâi chemat, Ocrotitorul României. Cu acest prilej, Înaltpreasfinţitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului,...