Un sobor ales de preoți, la hramul Bisericii „Sfântul Ioan Botezătorul” din Borhanci

de | iun. 25, 2017

În număr mare și îmbrăcați în costume populare, credincioșii Parohiei „Sfântul Ioan Botezătorul” din cartierul clujean Borhanci au sărbătorit în duminica a treia după Rusalii, hramul bisericii.

Un ales sobor de preoți în frunte cu Arhim. Dumitru Cobzaru a oficiat Sfânta Liturghie la care au participat localnici afiliați parohiei dar și din cartierele vecine.

În cuvântul de învățătură, exarhul mănăstirilor din Arhiepiscopia Clujului i-a sfătuit pe cei prezenți, asemenea Evangheliei citite astăzi, să caute mai întâi Împărăția Cerurilor. Asemenea cuvintelor Sfântului Ioan Botezătorul, Arhimandritul Dumitru Cobzaru i-a îndemnat la pocăință și la o viață curată, bineplăcută lui Dumnezeu.

Despre sărbătoarea parohiei „Sfântul Ioan Botezătorul” din cartierul clujean Borhanci, ne-a spus mai multe parintele paroh Mircea Man:

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 16:00, la Biserica cu hramurile „Sfântul Proroc Ioan Botezătorul” și „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sângeorz-Băi (Parohia Sângeorz-Băi III), județul Bistrița-Năsăud, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul,...