300 de tineri, în rugăciune la Sîngeorz-Băi pentru victimele din capitală

de | nov. 7, 2015 | Actualitatea religioasă

Vineri, 6 noiembrie, de la ora 18.00, în biserica ce poartă hramul „Schimbarea la Față” din Sîngeorz-Băi, cunoscută sub denumirea de Biserica din Stațiune, peste 300 de tineri din parohiile ce fac parte din Cercul misionar-pastoral Sîngeorz-Băi dar și din alte parohii din împrejurimi, s-au reunit pentru a înălța rugăciuni în memoria celor decedați, dar și pentru cei care se află în spitale în urma tragediei ce a avut loc la București.

Prezent la acest ceas de rugăciune, protopopul Năsăudului, părintele Ioan Dâmbu, i-a îndemnat pe tineri să se bucure de viață și să nu ezite să și-o trăiască, însă să nu uite că trebuie trăită în duh creștinesc.

După momentele de rugăciune, la ieșirea din biserică, cu toții au aprins lumânări și au înălțat lampioane în memoria celor trecuți în veșnicie.

Momentul de rugăciune a avut loc la inițiativa părintelui Paul Gavriloaie, directorul Centrului misionar de tineret „Ioan Bunea” din localitate și a părintelui Dan Cismaș, preot la parohia din Maieru și coordonator al cercului misionar-pastoral din zonă.

 

Ultimele articole

Agenda ierarhilor în Duminica a 19-a după Rusalii

Agenda ierarhilor în Duminica a 19-a după Rusalii

În Duminica a 19-a după Rusalii (Predica de pe munte – Iubirea vrăjmașilor), 2 octombrie 2022, ierarhii din Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului vor sluji după următorul program: Înaltpreasfințitul Părinte ANDREI, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și...

Măiestrie vieneză la Opera Națională din Cluj-Napoca

Măiestrie vieneză la Opera Națională din Cluj-Napoca

Premiera Cavalleria rusticana/Dodici anni dopo de Pietro Mascagni/Mario Menicagli a deschis stagiunea 2022-2023, sâmbătă 24 septembrie. De altfel, întreagul an se anunță plin de evenimente de neuitat, artiști desăvârșiți și opere de excepție. Publicul trebuie doar să...