300 de tineri, în rugăciune la Sîngeorz-Băi pentru victimele din capitală

de | nov. 7, 2015

Vineri, 6 noiembrie, de la ora 18.00, în biserica ce poartă hramul „Schimbarea la Față” din Sîngeorz-Băi, cunoscută sub denumirea de Biserica din Stațiune, peste 300 de tineri din parohiile ce fac parte din Cercul misionar-pastoral Sîngeorz-Băi dar și din alte parohii din împrejurimi, s-au reunit pentru a înălța rugăciuni în memoria celor decedați, dar și pentru cei care se află în spitale în urma tragediei ce a avut loc la București.

Prezent la acest ceas de rugăciune, protopopul Năsăudului, părintele Ioan Dâmbu, i-a îndemnat pe tineri să se bucure de viață și să nu ezite să și-o trăiască, însă să nu uite că trebuie trăită în duh creștinesc.

După momentele de rugăciune, la ieșirea din biserică, cu toții au aprins lumânări și au înălțat lampioane în memoria celor trecuți în veșnicie.

Momentul de rugăciune a avut loc la inițiativa părintelui Paul Gavriloaie, directorul Centrului misionar de tineret „Ioan Bunea” din localitate și a părintelui Dan Cismaș, preot la parohia din Maieru și coordonator al cercului misionar-pastoral din zonă.

 

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

A treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”

A treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”

Sâmbătă, 25 mai 2024, Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a organizat cea de-a treia ediție a expoziției-concurs de artă sacră „Ortodoxia”. Evenimentul, desfășurat în prezența Preasfințitului Părinte Benedict...

Sfințirea Altarului de vară din Parohia Budești

Sfințirea Altarului de vară din Parohia Budești

Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, s-a aflat sâmbătă, 25 mai 2024, în mijlocul credincioșilor Parohiei „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Budești, județul Bistrița-Năsăud. Cu această...