Pr. Bogdan Pop – Activitatea preotului de caritate în vreme de pandemie

de | mai 25, 2021

Invitatul acestei ediții a emisiunii Preot și comunitate este părintele Bogdan Pop, preot de caritate la Spitatul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca. Am vorbit mai multe despre activitatea unui preot ortodox în cadrul unui spital-suport Covid 19.

Pr. Bogdan Pop - Activitatea preotului de caritate în vreme de pandemie


Părintele Bogdan Pop s-a născut în data 27 februarie 1977 în municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj. A urmat cursurile Seminarului Teologic Ortodox din Cluj-Napoca, promoția 1997 și ale Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, promoția 2001.

Hirotonit preot de către Înaltpreasfințitul Bartolomeu Anania în data 17 martie 2002 pe seama Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca, având ca punct de slujire Capela „Sfinții Doctori Cosma și Damian”. În perioada 1 septembrie 1998 – 31 martie 2002 a ocupat funcția de arhivar în Cadrul Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului.

Preot și comunitate
Preot și comunitate
Pr. Bogdan Pop - Activitatea preotului de caritate în vreme de pandemie
Loading
/

DISTRIBUIE

<a href="https://radiorenasterea.ro/author/coco/" target="_self">Pr. Cosmin Vele</a>

Pr. Cosmin Vele

Hirotonit preot în 2007 pe seama Parohiei Câmpenești, Protopopiatul Cluj I, unde a slujit până la data de 1 noiembrie 2013 când a fost transferat la Parohia ,,Sfântul Ioan Botezătorul” din Cluj-Napoca unde slujește în prezent. Din anul 2002 până în prezent este redactor al postului de radio ,,Renașterea”.

Emisiuni recente

Crucea, putere sau ocară, cinstire sau lepădare? P3

Crucea, putere sau ocară, cinstire sau lepădare? P3

Programul de aprofundare a învățăturii biblice „Să învățăm și să citim împreună Sfânta Scriptură” susținut de Pr. Prof. Univ. Dr. Stelian Tofană este difuzat la Radio Renașterea în fiecare zi de marți de la ora 19.00.

Despre rugăciune

Despre rugăciune

În această emisiune vom vorbi despre rugăciune. Rugăciunea este vitală pentru omul credincios și definește cel mai plenar relația omului cu Dumnezeu. Ea are și un caracter particular dar și unul public, cu alte cuvinte ne rugăm și acasă dar ne rugăm și la biserică....