Antimise noi pentru toate bisericile din Municipiul Cluj-Napoca

de | iun. 15, 2017

Preoții din întreg municipiul Cluj-Napoca s-au întâlnit joi, 15 iunie 2017, în ședință lunară, la sediul Arhiepiscopiei.

După o rugăciune de mulțumire, săvârșită în capela Seminarului Teologic, clerii s-au reunit în Sala „Nicolae Ivan” pentru a discuta principalele evenimente și proiecte din perioada următoare.

Întalnirea a avut ca scop și schimbul de antimise al tuturor parohiilor din municipiu, pe motivul uzării celor vechi. În acest scop, clericii au predat astăzi vechile antimise și le-au preluat pe cele noi, pe care le vor utiliza de acum încolo în Sfântul Altar.

Preoții au discutat și despre felul în care se vor implica în participarea la Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Mitropolia Clujului, eveniment ce ar urma să aibă loc la Bistrița, la finalul lunii iulie.

Între alte probleme administrative, puse în discuție de părintele protopop Alexandru Ciui, s-au numărat: programarea concediilor pe anul 2017, întocmirea bugetelor parohiale, situația privind numărul de familii și de credincioși precum și străzile aparținătoare parohiilor.

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Liturghia Darurilor în Parohia Sângeorz-Băi III

Vineri, 12 aprilie 2024, de la ora 16:00, la Biserica cu hramurile „Sfântul Proroc Ioan Botezătorul” și „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Sângeorz-Băi (Parohia Sângeorz-Băi III), județul Bistrița-Năsăud, Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul,...