Artiștii Operei Române și localnicii din Someșul Rece o aniversează pe soprana Lucia Stănescu, la 90 de ani

de | iun. 10, 2016 | Actualitatea religioasă

Căminul Cultural „Lucia Stănescu” din localitatea Someșul Rece va fi sfințit de Mitropolitul Clujului astăzi, 10 iunie 2016. Imobilul poartă numele renumitei soprane care a fost timp de 5 ani și directorul Operei Romane din Cluj-Napoca, între anii 1970-1975.

La vârsta de 90 de ani, soprana, originară din Someșul Rece, va fi prezentă la eveniment alături de alți colegi ai teatrului liric clujean.

Amănunte am aflat de părintele Ștefăniță Elefteriu din parohia Someșul Rece:

În cinstea sopranei Lucia Stănescu, Opera Română din Cluj va pune în scenă pe 17 iunie spectacolul Aida, de Giuseppe Verdi.

Ultimele articole

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

Biserica din Poienile Zagrei, resfințită de Mitropolitul Clujului

În Duminica a 4-a după Paști (a vindecării slăbănogului de la Vitezda), 15 mai 2022,  Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat comunitatea ortodoxă din...

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

Mitropolitul Andrei i-a binecuvântat pe românii din Londra

În Duminica a 3-a după Paști (a Mironosițelor), 8 mai 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, s-a aflat în mijlocul comunității ortodoxe române din Londra, Regatul...