Binecuvântarea Căminului „Renașterea” din incinta Centrului Eparhial din Cluj-Napoca

de | oct. 6, 2023

Vineri, 6 octombrie 2023, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat lucrările de renovare și înfrumusețare efectuate în ultima perioadă la Căminul „Renașterea” din incinta Centrului Eparhial din Cluj-Napoca.

De la ora 13:00, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a săvârșit slujba sfeștaniei la Căminul preoțesc, azi denumit Căminul „Renașterea”, apoi le-a adresat celor prezenți un cuvânt duhovnicesc, felicitându-i pe toți cei implicați în renovarea căminului, în frunte cu domnul ec. Sorin Câlea, consilierul economic al Arhiepiscopiei Clujului.

La inaugurare au participat Preasfințitul Părinte Benedict Bistrițeanul, Episcopul-vicar al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului și Clujului, membrii Permanenței Consiliului Eparhial și ceilalți angajați și ostenitori de la Centrul Eparhial.

 

Căminul „Renașterea” este situat în incinta Centrului Eparhial din Piața Avram Iancu, nr. 18. Acesta oferă 12 camere matrimoniale, 4 camere single și un apartament, toate cu baie proprie, modernizate și adaptate la cerințele actuale.

Mai multe fotografii AICI

Text și foto: Darius Echim / Mitropolia Clujului

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA