CONCERT DE PAȘTI la Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj

de | apr. 15, 2024

În preajma Sfintelor Sărbători Pascale, Școala Populară de Arte „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca – instituție subordonată Consiliului Județean Cluj, vă invită cu drag să participați la un concert special de Paști, ce va cuprinde muzică clasică, pian și muzică ușoară, susținut de cursanții noștri talentați.

Evenimentul va avea loc în sala de spectacol a instituției noastre, în data de 23 aprilie 2024, începând cu ora 17:00. Cursanții claselor de canto muzică clasică, pian și canto muzică ușoară, pregătiți cu pasiune și dăruire de către experții noștri remarcabili – Tamara Prădan, Olga Bordaș, Elena Predică, Dana Liliana Ciucă și Alexandra Coșbuc – vă vor oferi un repertoriu special adaptat acestei perioade de sărbătoare, care va fi o adevărată încântare pentru sufletele voastre.

Concertul reprezintă nu doar o ocazie de a vă bucura de frumusețea și rafinamentul muzicii clasice și pianului, dar și de a savura melodiile pline de sensibilitate ale muzicii ușoare, care vor aduce lumină și bucurie în inimile voastre în această perioadă specială a anului.

Intrarea la eveniment este liberă, iar toți cei care doresc să se bucure de acest regal muzical sunt bineveniți să ne însoțească într-o seară plină de emoție și armonie.

Vă așteptăm cu drag să celebrăm împreună Sărbătorile Pascale într-o atmosferă de liniște și bucurie!

DISTRIBUIE

z

ASCULTĂ LIVE

RADIO RENAȘTEREA

Mai multe din Cultură | Arhiva
„Vorbirea de aproape” cu Pr. Octavian Blaga la Memoriaul Gherla

„Vorbirea de aproape” cu Pr. Octavian Blaga la Memoriaul Gherla

„Nu am om”, spune, lipsit de ajutorul semenilor, slăbănogul de la scăldătoarea Vitezdei. Împovărat nu doar de neputința trupească, ci și de apăsarea singurătății printre oameni, de orbirea și neștiința că „unul altuia suntem mădulare”, e alinat cu mângâierea minunată...

„Punguța cu doi bani” la Filarmonica de Stat „Transilvania”

„Punguța cu doi bani” la Filarmonica de Stat „Transilvania”

Sărbătoarea copilăriei începe la Filarmonica clujeană marți, 28 mai 2024 (Colegiul Academic) o dată cu spectacolul Punguța cu doi bani în interpretarea Orchestrei Filarmonicii de Stat „Transilvania” sub bagheta dirijoarei-moderatoarei Dalma Toadere. Bilete disponibile...